Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

American Life Dil Okulları

Yatırım Bütçesi:
Min:800.000 - Max:1.500.000 tl

American Life Dil Okulları, dil eğitimi sektörünün öncü ve yenilikçi markasıdır. 2013 yılından beri isim hakkı vermeye başlayan American Life, Türkiye’de otuzdan fazla şehirde altmışa yakın merkezde faaliyet göstermektedir. Ayrıca Bakü’de bir şubesi bulunmaktadır.

American Life ART eğitim sistemi benzersizdir. Akıllı telefon uygulaması sayesinde öğrencilere sınırsız eğitim imkânı sunar. Yetişkin ve çocuk İngilizcesi konseptleri gerek müfredat gerekse tasarım olarak tamamen farklı olan American Life’ta ayrıca Almanca, Rusça, İspanyolca gibi diller ve sınav eğitimleri hakkında hazır müfredatlar vardır. American Life şubeleri, aynı zamanda lise diplomasına sahip olan kişileri İngilizce öğretmeni yapan TESOL sertifikası verir, lisans/lisansüstü eğitimler, staj programları ve dil okulları için yurtdışı eğitim danışmanlığı yapar.

American Life Dil Okullarının sadece şubelerine hizmet veren bir genel merkez ekibi bulunmaktadır. Bu ekip, şubenin dekorasyonu ve markalaması, web sitesi ve sosyal medya hesaplarının yönetilmesi, SEO (arama motoru optimizasyonu) hizmeti, teknolojik cihazların temini, sektör yazılımı, personel ilanlarının ücretsiz olarak verilmesi ve eleman işe alımı, satış eğitimleri, eğitmen eğitimleri, kurumun ruhsatlandırılması ve sonraki süreçte ihtiyaç duyulan Milli Eğitim mevzuatı danışmanlığı gibi ve bunlarla sınırlı olmayan hizmetler sunar. Tüm bu hizmetler franchise bedeline dahildir. Franchise modeli basit ve bayiyi yormayan bir model üstüne kuruludur. 

Bayiler ciroya endeksli olmayan aylık sabit bir ücret öderler. Misafir memnuniyetini en önemli faktör olarak kabul eden American Life’ın tüm şubelerinde aynı yüksek standartta hizmet verilmesi esastır. American Life, bayilerine karlı bir işletme modeli ve huzur dolu bir iş hayatı sunar.

Son güncelleme tarihi: 07 Nisan 2023 03:19

Yatırım Bütçesi

800.000 - 1.500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

54

Ortalama Kâr Oranı

%39

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 110 yeni franchise

Sektör

Dil Eğitimi

Kuruluş Yılı

2007

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

American Life Dil Okulları