Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Barcha Coffee

Yatırım Bütçesi:
Min:5.000.000 - Max:5.000.000 tl

Barcha Coffee Biz Kimiz?
Dünyadaki özel kahve çeşitlerini sunmak ve kahve yapımında gerekli olan tüm materyalleri sağlamak için 2018 yılında Ankara’da kurulan Barcha, hızla büyüyen hizmet ağı sayesinde başarısını kısa sürede ispatlamıştır. Kahvenin sadece bir içecek olmadığını, bir kültüre ait olduğunu savunan Barcha, kahvenin en kaliteli çekirdeklerini ve ekipmanlarını sunmasının yanı sıra Frappee&Smoothies, bitki ve meyve çayları gibi son dönemin revaçta olan ürünlerini de sağlamaktadır. 
Bugün birçok büyük kahve markasına ürünlerini tedarik eden Barcha, aynı zamanda proje, danışmanlık, teknik servis hizmetlerini sunmaktadır ve kahvenin profesyonel temsilcisi olarak çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir.

Danışmanlık
Barcha, müşterilerine nitelikli kahve sunmak isteyen iş ortaklarına ve potansiyel yatırımcılara, sektöre dair tüm bilgileri sağlamaktadır. Bu doğrultuda, büyük bir kahve markası olmak istiyen ancak bu konuda doğru yönlendirmeye ihtiyaç duyan tüm girişimcilere fizibilite hizmeti, menü içerik desteği ve konsept danışmanlığı vermektedir. Öte yandan personel seçimi, barista eğitimleri ve açılış aktivitelerinde dahi iş ortaklarının yanında olan Barcha, bir kahve markasının açılma sürecini profesyonel bir şekilde yönetmektedir.

Eğitim
İş ortaklarına hatasız ve avantajlı bir iş planı vadeden Barcha, alanında uzman eğitim şefleriyle çalışmaktadır. Bir kahve çekirdeğinin gelişim aşamasından başlayıp kahvenin yapımına ve sunumuna dair alternatif hizmet olanaklarını marka çatısı altındaki personellere aktarmaktadır. 

Work Shop
Kahve kültürünü Türkiye’de geniş kitlelere duyurmak için aktiviteler gerçekleştiren Barcha, misafirlerine kahvenin tarihi, sunum ve süslemeleri, alternatif kahve yapım yöntemleri ile ilgili tüm bilgileri keyifli etkinlikler eşliğinde vermektedir. 

Fabrika
“Kahve sadece profesyonellerin işidir” fikriyle yola çıkan Barcha, kavurduğu kahve çekirdeklerini ve sunduğu kahve ekipmanlarını dünya standartlarına uygun olarak kendi fabrikasında hazır hale getirmektedir. 

Teknik Servis
Bir “kahve mekanı” için gereken tüm ihtiyaçları sunan Barcha, tedarik ettiği ekipmanların satış öncesi danışmanlığı ile sınırla kalmayıp satış sonrası takibini de üstlenmektedir. 
Standart kafe-bar ekipmanlarına ek olarak demleme üniteleri ve ekipmanları, barista ekipmanları, kahve makineleri ve değirmenleri de sunan Barcha, alanında uzman ekibi ile ürünlerin olası her türlü sorunlarında iş ortaklarının yanında olmaktadır.

Showrrom
Profesyonel kahve markalarına sağladığı ürün ve ekipmanları ile kahveyi adeta sanatla harmanlayan Barcha, oluşturduğu Showroom’da misafirlerine büyük imkanlar vermektedir. Kaliteli bir kahve deneyimi yaşamak için kahve severler, Barcha Showroom’da diledikleri ürüne anında ulaşarak bilgi sahibi olmaktadır.
 

Son güncelleme tarihi: 18 Kasım 2019 04:09

Yatırım Bütçesi

5.000.000 - 5.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Sağladığı İstihdam

20

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 10 yeni franchise

Sektör

Cafe / Tatlı / Pasta

Kuruluş Yılı

2018

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Yok

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Barcha Coffee