Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Basil

Yatırım Bütçesi:
Min:3.000.000 - Max:0 tl

 

 

Basil; sürdürülebilirliği temel almış, müşterilerine sağlıklı ve lezzetli beslenme imkanı sunmayı hedefleyen bir Fast Fine restorandır. “Fast Fine” kavramı ‘Fast Food’ ve ‘Fine Dining’ kavramlarından gelmekte olan hızlı ve iyi beslenmeyi ifade etmektedir. Basil hızlı ve iyi beslenmeyi destekleyen ve bu konuda farkındalık oluşturmak isteyen bir restorandır. Basil hammaddelerini mümkün olduğunca yerel üreticilerden taze olarak tedarik etmektedir.
Basil hızlı yemeğin geleceğini inşa ederken her adımına sürdürülebilirlik kavramını entegre etmektedir. Basil; yeni nesil kaseler ve dürümler üretirken, ortalama bir fast-food menüsüne göre %30 daha az karbon ayak izi oluşturmaktadır. Ayrıca karbon ayak izini 2030 yılında nötr hale getirmeyi hedeflemektedir ve şu anda diğer fast food restoranlarına göre karbon ayak izi %30 daha düşüktür.

Basil ‘de ürettiğimiz ürünler hakkında yaptığımız tercihlerin; bireylerin, toplulukların sağlığı ve çevre üzerinde güçlü bir etkisi olduğuna inanıyoruz.


Yeni nesil sağlıklı yemekler üreten Basil’den Franchise Almak İçin Birçok Neden Var!

Değişen İhtiyaçlar ve tercihler: Sağlıklı beslenme, günümüzde giderek daha popüler hale gelmektedir. Kilo vermek ve daha sağlıklı olmak gibi alışılagelmiş kişisel hedeflerin yanında; iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik gibi küresel konular için de sağlıklı yemeğe talep artmaktadır. 

Küçük Bir Yatırımla Büyük Bir İşletme: Büyüyen bir marka olan Basil, küçük bir yatırımla büyük bir işletme kurmanıza olanak tanır. Bu, özellikle yeni başlayanlar için ideal bir seçenektir. 

Yenilikçi Ürünler ve Hizmetler: Yeni nesil sağlıklı yemekler üreten Basil, sürdürülebilirlik odaklı ürünler ve hizmetler sunmaktadır. Yerel ve mevsimlik ürünler kullanmasının yanında; gıda atığını azaltmaya ve karbon emisyonlarını azaltmak için de çaba göstermektedir. 

Sonuç olarak, yeni nesil sağlıklı yemekler üreten bir restorandan franchise almak, hem işletme hem de çevre için sürdürülebilir bir seçenektir. Basil  için yapılan yatırım ortalama 28 ayda geri dönmektedir. Kar etmek ve başarılı olmak her ticari işletmenin temel amacıdır. Ama bunu yaparken kendiniz ve dünya için faydalı olabilirsiniz. Daha iyi yiyin, daha iyi hissedin, daha iyisini yapın. Daha iyi bir işin parçası olun!
 

Son güncelleme tarihi: 28 Ekim 2023 03:50

Yatırım Bütçesi

3.000.000 - 0 tl

Ortalama Kâr Oranı

%15 - %18

Kârdan Alınan Pay

%4

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 6 yeni franchise. 2024 yılı için 24 yeni franchise

Sektör

Gıda

Kuruluş Yılı

2022

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Basil