Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Best Of Dürüm

Yatırım Bütçesi:
Min:3.500.000 - Max:5.000.000 tl

Yenilikçilik anlayışıyla hizmet veren Best of Dürüm Ltd. Şti. 1993 yılında Çorum’da kuruldu. Uzun yıllardır sektörde edindiğimiz bilgi ve tecrübelerimizi sizlerle paylaşmaktan onur duymaktayız. Amacımız karşılıklı güven ortamında ticari ortaklığımızı oluşturup saygın, itibarlı ve karlı bir iş ile ticari ilişkilerimizi uzun yıllar devam ettirmektir. Yedi yıldır faaliyet gösteren Best of Dürüm bulunduğumuz lokasyonlarımızda, güçlü organizasyon yapımız sayesinde misafirlerimize en yüksek ürün kalitesi hizmetini sunmaktayız. Best of Dürüm sektördeki tüm yenilikleri takip ederek çatısı altında toplanmış ve yaptığı çalışmalarla meslektaşlarımıza ‘’yüksek kalite standartlarında hizmet’’ örneği olmayı başarmıştır. Markamıza özel hazırlanmış zengin içerikli soslar eşliğinde, Hatay İskenderun usulü tavuk dürüm, et dürüm, köfte, Adana ve ıslak best burger ile lezzetin zirvesinde bir deneyim sunmaktayız.

Best of Dürüm sektörün en iyi hizmetini sunma amacı ile kurulmuştur. Tecrübeli operasyon ekibimiz yapmış oldukları şube ziyaretleri ile tüm ihtiyaçlara ivedi çözüm bulmaktadır. Departmanlarımız sürekli gelişen ürün yelpazemizi ve temelinde yüksek hizmet standartları ile en iyi şekilde yönetip tüm çalışma arkadaşlarımıza bu bilgileri aktarmak için sürekli sizlerle çalışmaktadır. Ürünlerimizin tamamı güvenilir, tesis kalitesi yüksek, dünya standartlarına uygun üretim yapan tedarikçilerimizden sağlanmaktadır. Profesyonel pazarlama yönetimiyle sürekli olarak desteklenen kurumsal iletişim alt yapısından faydalanma imkanı sunmaktayız, Uzaktan erişim ve takip sistemi ile hızlı ve anlık raporlara ulaşabilme imkanı sunmaktayız, Danışmanlarımız her daim şubelerimizin yanındadır.

Ar-ge çalışmaları ile ana ürünlerinin yansıra yan ürünlerinizde geliştirmeyi hedefleyen Best Of Dürüm , hem müşterilerine hem de yatırımcılarına karşılıklı güven veren bir sistem oluşturmayı hedefliyor. Düşük maliyet, karlı yatırım hedefi ile bayilik ağını genişletmeyi yenilikçi Franchise anlayışıyla yatırımcılarına fırsat sunuyor.

Son güncelleme tarihi: 14 Mayıs 2024 03:47

Yatırım Bütçesi

3.500.000 - 5.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

2

Ortalama Kâr Oranı

%20

Kârdan Alınan Pay

%3

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılı içerisinde 10 yeni franchise

Sektör

Fast Food

Kuruluş Yılı

2013

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Best Of Dürüm