Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Beylerbeyi Profiterol

Yatırım Bütçesi:
Min:450.000 - Max:650.000 tl

Bu tutkulu bir lezzetyolculuğunun hikayesi…  Mazisi ile gurur duyan ve çeyrek asır boyunca, günün ilk ışıklarında aynı heyecan ve arzuile çalışmaya başlayıp, ay ışığının doğuşunda tatlı bir yorgunlukla son bulan bir yolculuk. 

İlk tabelamızı astığımızda yaşadığımız heyecan, ilk müşterimiz geldiğinde yüzümüzde oluşan tebessüm, ilk “elinize sağlık” cümlesini duyduğumuzda yaşadığımız mutluluk, her zaman hatırlayacağımız ve işimize daha da tutkuyla sarılmamızı sağlayan duygular olarak kalacak. 

Bugün, Beylerbeyi Profiterol, olarak en sıradan anınızdan en özelanlarınıza kadar hayatlarınızda tatlıbir iz bırakabildiğimiz için gururluyuz. Sizlere verdiğimiz küçük mutluluklar, bizlerin en büyük mutluluğudur. 

Neden Beylerbeyi Profiterol? 
Beylerbeyi Profiterol, işletme yönetimi için temel oluşturan izleme, kontrol ve raporlama teknolojisini en uygun maliyet ile sunarak işletmecilerinin sürdürülebilir kazanç elde etmesine olanak sağlar. Açılış öncesi, açılış süreci ve açılış sonrası verilen profesyonel destek ile her zaman Beylerbeyi Profiterol’ün gücünü yanınızda hissedersiniz. Konsept bütünlüğünden personel eğitimine, teknolojiden ürün kalite standartlarına kadar bir kurum altında olmanın tüm avantajlarından yararlanırsınız. 

İlkeli, hedefleri olan ve sahip olduğu marka değeri sayesinde Beylerbeyi Profiterol, karlı bir yatırımın altın anahtarı olarak size sunulur. Teknoloji Fire ve stok takibi, PL ve sektöre özel birçok modül ile yönetilmektedir. İstenen periyotta kâr takibi yapılmaktadır. Gelir ve giderin olması gereken standart oranları bütçelendiği için işletmenin performansı ölçülebilmektedir. Bu sayede işletmede oluşabilecek herhangi bir verimsizlik, ek maliyet ya da kayıp, erken teşhis edilip çözülebilmektedir. Destek Doğru lokasyon seçimi, yatırım geri dönüş süresinin en kısa dilimde gerçekleşmesini sağlar. İşletme optimum operasyonel standartlara göre projelendirilir, anahtar teslimi olarak kullanıma hazırlanır. 

Personel temininde destek olunur ve personel eğitimleri verilir. Tüm yiyecek içecek ürünleri tek elden temin edilir, lojistik ve satınalma avantajı sunulur. İşletme süreci boyunca, karşılaşılabilecek tüm sorunlar için destek sağlanır. Eğitim İnsana hizmet eden ve insanla hizmet eden yiyecek içecek sektöründe personel eğitimi en önemli konuların başında gelmektedir. Başarılı bir işletme mutlu müşterilerle, mutlu müşteriler de eğitimli çalışanlarla mümkündür… 

Beylerbeyi Profiterol’de yeni başlayan çalışanlar için zorunlu yasal eğitimlerin yanında oryantasyon ve işbaşı eğitimleri sağlanır. Sonrasında eğitim ihtiyaçları tespit edilerek gerekli eğitimler verilir. Ayrıca performans değerlendirme ile belirlenen personele bir üst pozisyona geçmesi üzerine kariyer eğitimleri sağlanır. İşletmeci adayları, yöneticileri ve çalışanlarına da açılış öncesi tüm bu eğitimler ve ilerleyen süreçte de tekrar eğitimleri verilir.

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 12:37

Yatırım Bütçesi

450.000 - 650.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

7

Bayi/Franchise Adedi

53

Sağladığı İstihdam

170

Ortalama Kâr Oranı

%100

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 50 yeni franchise

Sektör

Cafe / Tatlı / Pasta

Kuruluş Yılı

1995

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Beylerbeyi Profiterol