Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Cezveden Express

Yatırım Bütçesi:
Min:300.000 - Max:0 tl

Cezveden ailesi olarak 500 yıllık geleneksel
Türk kahvesine gönül vermiş, kahve kültürünü en doğal haliyle yaşatmak, her yudumda aynı kaliteyi ve keyfi sunup bu lezzeti herkese tattırmak için tüm kahve çekirdeklerini en doğal ve taze haliyle seçerek yerinde öğütüp, özlediğimiz Türk Kahvesi lezzetini en özel haliyle sizlere sunuyoruz.

2016 yılından itibaren Cezveden marka bünyesinde 3 farklı konsept-marka ile yakın dönemde Türkiye’nin her il ve ilçesinde’ Cezveden, Cezveden Express ve Cezveden Kurukahve ‘konseptleriyle franchising vermeyi hedeflemekteyiz. Marka bünyesinde kahve üretimini yapıp tüm dekorasyon ve inşaat süreçleri, endüstriyel ekipmanlar, mobilya imalatı sağlayarak kendi bünyemizdeki ekiplerle anahtar teslim projeler sağlıyoruz.

ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZ
Pazara sunduğu ürünlerin tamamını kendi bünyesindeki AF GİDA LTD.ŞTİ’den alan marka; sıcak ve soğuk içecek kategorilerinin yanı sıra perakende olarak ürün satışı da yapmaktadır. 
Markamızın zengin menüsünde; kahve, kahve ürünleri, salep, sıcak çikolata, çikolata çeşitleri, çay çeşitleri, limonata, pasta çeşitleri, dondurma, waffle, sandviç, pizza, hamburger, salata, tavuk çeşitleri ve makarna bulunmaktadır.

HEDEFİMİZ?
Kültürümüzün önemli değerlerinden biri olan Türk kahvesinin yeni nesillerce sevilmesi ve adetlerimizin unutulmaması için Cezveden ailesi olarak büyük bir misyon yüklendiğimizi biliyoruz. Cezveden ailesi olarak Türk kahve kültürünü aktarmak amacıyla üzerimize düşen kurumsal ve sosyal sorumluluğun bilinciyle bir dünya markası oluşturmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

 

Cezveden Express Kafe Konsepti: Daha genç ve dinamik bir yapıda olan konseptimiz insan popülasyonun yoğun olduğu alanlarda TakeAway olarak hizmet vermektedir. Şehirdeki hızlı hayata uygun bir anlayışla oluşturulan konsept minimum 30 m² mağazalarda faaliyet gösterecektir. AVM, Kampüs alanları, Plaza bölgelerinde ve şehrin işlek noktalarında kısacası kahveye ihtiyaç olan her noktada sizinle olacaktır.

Cezveden Express Franchising şartları genel olarak 3 ana kalemden oluşur;
İsim Hakkı Bedeli:50.000 TL
Mimari Proje Bedeli:15.000 TL
Ciro Primi /Aylık:2.000 TL

 

Neden Cezveden?

1-)YÜKSEK KAZANÇ
Cezveden konsepti son yıllarda ülkemizin yükselen kazanç kaynaklarından biri olarak hemen göze çarpıyor. Cezveden şubesi açmak isteyen yatırımcılarımız için, geçmişten gelen tecrübelerimiz ve bilgi birikimimiz ile aşağıdaki avantajları sizlere sunuyoruz.

Kar oranı yüksek olan kahve ürünleri sunan Cezveden, işletim sistemi ve eğitim desteğiyle, size yapmış olduğunuz yatırımın en hızlı şekilde geri dönmesi imkanı sunar. Franchising anlaşması öncesinde verilecek bilgiler ile yatırımınızın nasıl kazanca dönüştüğü ayrıntılarıyla anlatılır.

2-)SEFFAFLIK
Cezveden franchising departmanı uygun yer seçimi ve inşaat süreciyle ilgili tüm bilgileri, size tam şeffaflık anlayışı ile sunar.

Emlak Seçimi
Cezveden size emlak seçimindeki sektörel tecrübesinden ve kendine özel fizibilite çalışmalarından yararlanma imkanı sunar. Bu çalışma ile uzman ekibimiz yatırımınızı en doğru lokasyona yapmanızı sağlar.

İNŞAAT
Doğru lokasyon ve doğru yer seçiminden sonra, ekibimiz mekan tasarımının ve planının da içinde bulunduğu bir dosya sunar. Dosyada en ince ayrıntısına
kadar ekipman ve inşaat malzemelerini içeren liste bulunur. Böylelikle sürpriz masraflarla karsılaşmazsınız.
    
Ürün Tedariği
Cezveden anlaşmalı tedarikçileri aracılığıyla tüm şubelerinde müşterilerinin beğendiği, denenmiş kaliteli ürünleri uygun fiyata almanızı sağlar.

3-)EĞİTİM
Cezveden eğitim departmanı sektörde önemli olan kahve ve yiyecek hazırlama, gıda hijyeni, servis modülleri, mağaza yönetimi gibi konularda eğitimler vererek bilgilendirmektedir. Aynı şekilde tüm departman (Servis, barista, mutfak) eğitimlerini de üstlenir.

4-)ZENGİN MENÜ
Cezveden geleneksel Türk kahvesi başta olmak üzere, tüm dünya kahveleri ve çaylarıyla beraber misafirlerimizi ağırlayabileceğiniz kahvaltı, sıcak ve soğuk içecek çeşitleri, yemek alternatifleri, paketli ürünleri nargile sunumu gibi zengin bir menü sunar.

5-)UZMAN DESTEK
Cezveden destek ekibi beraber adım atacağımız tüm süreç boyunca, açılıs öncesi ve sonrası düzenli olarak yanınızda olur. Vardiyaları ayarlamadan, envanterinizi yönetmeye, operasyon, pazarlama ve eğitim konularına kadar birçok süreçte düzenli ziyaretler ile sizinle birlikte çalışır.

6-)DENETİM
Cezveden Müşteri işleri departmanı kalite standartlarını
korumak için, servis ve ürün kalitesi, temizlik ve hijyen ile ilgili konularda şubelerimizi denetler. Gizli müşteri denetimleri ile de sizlere geri bildirimde bulunur.

7-)AÇILIŞ PAKETLERİ
Cezveden reklam departmanı açılacak her şubesi için açılış paketleri hazırlar. Bu açılış paketleri ile o bölgede yasayanların şubemiz hakkında bilgilendirilmesini saglar.

8-)TANITIM DESTEĞİ 
Cezveden reklam departmanı yapacağınız tüm reklam çalışmalarında uzman kadrosu ile ihtiyacınız olan her alanda destekçiniz olur.

 

 

Son güncelleme tarihi: 07 Nisan 2023 02:28

Yatırım Bütçesi

300.000 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Hedefi

2022 yılı için 20 yeni franchise

Sektör

Cafe/Tatlı/Pasta

Kuruluş Yılı

2000

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Cezveden Express