Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Doğuş Kuruyemiş

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

1985 Yılından bu yana kuruyemiş sektöründe faaliyet gösteren firmamız 2010 yılından itibaren toptan kuruyemiş satışının yanı sıra ''DOĞUŞ'' markasıyla perakende alanında da hizmet vermeye başlamıştır.
Aile şirketi olarak başlayan yolculuğumuza ikinci nesil temsilcisi olarak devam etmekteyiz. Amacımız toptan satışını yaptığımız tüm ürünleri tecrübemiz, kalitemiz ve bilgi birikimlerimizi kullanarak bölgesel ürünleri kendi üretildiği yerlerinden temin ederek en doğal haliyle perakende olarak sunabilmektir.

Son 2 yılda bayilik vermek için hız kazandık. 15 günde anahtar teslim adı altında bayilik sistemimiz var. Kuruyemiş mobilyasından, komplo elektrik sistemi, ses sisteminden, kamera sistemine varana kadar şubemizde A’dan Z’ye olması gereken ne varsa tamamlıyoruz. Ardından Kurulum ekibimiz mal dizimi için görevi teslim alıp şubemizi satışa hazır hale getiriyor. 2 gün boyunca sizin için açılış düzenliyoruz. İlk 10 gün boyunca eğitim için size yardımcı olacak bir arkadaşımız size kılavuz oluyor. Sizi ve şube çalışanlarınızı hazır hale getiriyor. 10 günlük eğitiminin ardından sürekli olarak merkez ofis olarak size işleyiş için neye ihtiyacınız varsa yardımcı olmaya devam ediyoruz. 

Hedefimiz toptancı satıştaki başarımızı kullanarak perakende alanında da markamızı en üst seviyelere yükseltmek ve perakende satış anlayışını değiştirip son tüketici gözünde yeni bir vizyon kazandırmaktır. Bu doğrultuda bizimle birlikte yola çıkmak isteyen, iş ortağımız olmak isteyen girişimcilerimizi de bayilik sistemimize dahil edip gücümüze güç katıp ilerlemekteyiz.

Son güncelleme tarihi: 25 Şubat 2022 04:42

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

33

Ortalama Kâr Oranı

%10 - %15

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2022 yılı için 100 yeni franchise

Sektör

Gıda

Kuruluş Yılı

2010

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Doğuş Kuruyemiş