Yatırım Bütçesi:
Min:600.000
-
Max:600.000 dolar
1976 yılında Kasap Olarak başlayan serüven 2000 li yılların başında Restorancılığı da bünyesine katarak bugün İstanbulun en büyük Et Entegre tesisine , En çok misafir ağırlayan Restoran zincirine ve Günlük montanda en çok et satan Kasabına dönüşen bir yolculuık bu. Kazandığı parayı işine yatıran , Arge departmanına ciddi bütçeler ayıran , Daha buzağı iken belirlenen hayvanların gelişimlerini takip ederek kesim zamanı geldiğinde islami usüllere göre kesimi gerçekleştiren , Türk Standartları Enstütüsü ve Gıda Kodeksleri uyarınca ürün işleyerek Sağlıklı , Lezzetli ve İstikrarlı tezgah,iş ve müşteri hedefi olan bir Markadır ; Et Yiyelim.
Lokasyon analizi ile başlayan destek mimari Proje ve fiyatlandırma ile devam eder. Tüm inşai ve şantiye süreçleri tarafımızca planlanır. Personel Temini , İşe alımı ve Oryantasyon süreçleri İK personelimiz ve Eğitim Departmanı tarafından ortaklaşa planlanır. Mağaza kurulum sürecinde tüm personel Et Yiyelim mağazalarında Oryantasyondan geçmek zorundadır. Mağaza açılış esnasında Et Yiyelim Merkez Operasyon Departmanı tarafından bir Kurucu Müdür ve bir Kurucu Aşçı Başı Yeni açılacak şubenin tüm süreçlerini planlamak , yönetmek ve ekibe liderlik etmek adına Ortalama 1 ay gibi bir süre Açılan Şubede geçici görev alır.
Operasyon ekibi ve Saha Yöneticileri Haftada minimum 2 gün mağazaları denetler ve her şey raporlanır. Merkez tüm ürünlerin tedariğini yapmak ile mükelleftir. Ürünlerin bir çoğu kendi fabrikamızda üretilir yada stoklanır. Şubeler Marka Standartları gereği dışarıdan satın alım yapamazlar.
Son güncelleme tarihi: 17 Aralık 2024 05:34
Yatırım Bütçesi
600.000 - 600.000 dolar
Firmaya Ait İşletme Adedi
5
Ortalama Kâr Oranı
%20
Kârdan Alınan Pay
%3 (Cirodan Pay)
Bayi/Franchise Hedefi
2024 yılı için 15 yeni franchise
Sektör
Gıda / Restaurant
Kuruluş Yılı
1976
Merkez Ülkesi
Türkiye
İl - İlçe
Belirtilmemiş - Belirtilmemiş
Proje Eğitimi
Var
Pazarlama Eğitimi
Var
Personel Eğitimi
Var
Firma Markası
Et Yiyelim