Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

FEDS Drone-powered Solutions

Yatırım Bütçesi:
Min:250.000 - Max:0 dolar

2014 yılında kurulan Falcon Eye Drones (FEDS), Orta Doğu'daki ticari sektörü işletmelere son teknoloji drone çözümleri sunarak devrim niteliğinde değişiklikler yapmıştır. Bugün FEDS, Orta Doğu'nun önde gelen drone hizmet sağlayıcısıdır ve global olarak ilk üç arasında yer almaktadır. Çeşitli iş zorluklarını, haritalama, araştırma, denetleme ve ilerleme takibi gibi daha hızlı, güvenli ve daha doğru operasyonlar sağlayarak ele alan drone destekli çözümler konusunda uzmanlaşmıştır.

FEDS olarak, tüm sektörlerdeki projelere özelleştirilmiş kapsamlı drone çözümleri sunmak için DT3 (Drone Teknolojisi, Veri Teknolojisi ve Dijital Dönüşüm) yaklaşımını benimsiyoruz. 2020 yılında başlattığımız Aerodyne ile stratejik ortaklığımız aracılığıyla, dünyanın ikinci en büyük drone şirketi ile kapsamımızı genişleterek BAE, Körfez İşbirliği Konseyi (GCC), Afrika, Orta Asya ve ötesinde 35'ten fazla ülkeye hizmet vermeye başladık.

Endüstrimizde öncüler olarak, yenilikçi doğamızla gurur duyuyoruz. Müşterilerimiz için ileri ve özel çözümler sağlamak amacıyla teknolojik gelişmelerin sınırlarını sürekli zorluyoruz. Taahhüdümüz, maliyet etkin, akıcı, doğru ve güvenli öncü teknolojik çözümler sunmakta yatar; bu da nihayetinde iş operasyonlarını ve stratejik planlamayı geliştirir.

Yüksek derecede nitelikli ve sertifikalı iş gücü ve stratejik kanal ortakları tarafından desteklenen FEDS, en son teknoloji uygulamaları, veri toplama ve Yapay Zeka (AI) tarafından desteklenen analitik araçları kullanarak endüstrinin ön saflarında kalmaktadır. Pazar trendlerini yakından takip ederek ve BAE'de ve globalde güçlü bir varlık sürdürerek sürekli evrim geçiriyoruz.

Feds Franchise Modeli:
Son derece dinamik ve hızla büyüyen bir sektörde, güvenlik, uçuş operasyonları, veri yorumlama ve analizi, düzenleyici uyum, eğitim, müşteri hizmetleri ve pazarlama & potansiyel müşteri oluşturma konularında iyi yapılandırılmış bir yaklaşımla bir iş modeli sunuyoruz.
Orta Doğu'da öncü Drone Hizmeti (DaaS) şirketi olarak FEDS, alandaki liderliğini sağlamıştır. Şimdi, Aerodyne Grubu ile ortaklık sayesinde, globalde en önemli drone şirketi olarak konumlandık! Bu konumlandırma, özellikle siz, franchise sahibimiz için, itici bir güçtür. Saygın markamızı kullanarak kanıtlanmış iş modelimiz aracılığıyla başarıya ulaşabileceksiniz!

Franchise Faydaları:

Özel Bölge: Tek bir ülke veya bir grup ülke olarak tanımlanır.
Kapsamlı İlk Eğitim: İş sahibi ve uzaktan pilot(lar) için.
Pilot İzleme ve Değerlendirme: Yüksek standartların korunmasını sağlar.
Merkez Ofisten Sürekli Destek: Operasyonların sorunsuz yürümesi için sürekli yardım.
Pazarlama Desteği/Potansiyel Müşteri Oluşturma: İlk yıl içinde sağlanır.
Operasyonlar Kılavuzu: İşinizi yönetmek için kapsamlı bir rehber.
Teknik Ekipman: Gerekli araçlar ve teknoloji sağlanır.
Marka Koruma: Marka kimliğini koruma.
Marka Yerleşimi: Marka görünürlüğünü artırma.
Fikri Mülkiyete Erişim: Özgün bilgi ve sistemleri kullanma.
Satış Eğitimi ve Destek: Ekibinizi başarıya taşıma.
İşletme Yönetimi Destek: Franchise'ınızı etkili bir şekilde yönetme konusunda rehberlik.

Sizin Rolünüz:
Seçtiğiniz bölge içinde kendi drone çözümler işinizi sahiplenin. Şirketlerle işbirliği yaparak drone teknolojisi aracılığıyla operasyonlarını geliştirin. Müşterilerle yakın çalışarak proje ihtiyaçlarını belirleyecek ve etkili sonuçlar sunacaksınız. Bir FEDS franchise sahibi olarak, destekleyici bir ekip oluşturmak hayati önem taşır. Yetenekli ve verimli bir ekip kurmakla görevlendirilecek ve hizmet teslimatında mükemmelliği sağlamak için görevlerini koordine edeceksiniz.

Bizim Rolümüz:
FEDS franchise'ınızda başarı için gerekli her şeyi size sağlamaya kendimizi adadık. İş operasyonlarımız hakkında, drone özellikleri, düzenlemeler ve daha fazlası dahil olmak üzere kapsamlı eğitim alacaksınız, böylece gerekli bilgi ve kaynaklara sahip olarak başarılı olmanızı sağlayacağız.
 

Son güncelleme tarihi: 05 Nisan 2024 04:31

Yatırım Bütçesi

250.000 - 0 dolar

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

26

Ortalama Kâr Oranı

7%

Kârdan Alınan Pay

6.5%

Sektör

Drone and Technology

Kuruluş Yılı

2014

Merkez Ülkesi

Birleşik Arap Emirlikleri

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

FEDS Drone-powered Solutions