Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Globowax Dry Car Care - Oto Yıkama

Yatırım Bütçesi:
Min:75.000 - Max:250.000 tl

GLOBOWAX Bayilik Sistemi
GLOBOWAX ,Yaratıcısı olduğu "Yeni Nesil Oto Kuru Temizleme" sistemi ile Türkiye'de bir dönüşüm başlatarak hem mevcuttaki tüm bilinen klasik yıkama uygulamalarını içinde barındır hem de AR-GE çalışmaları ile sektöre devamlı yenilikler katmayı hedefler.

Sektörün Öncüsü Lider Markanın Franchise’ı Olun
GLOBOWAX standart hizmet anlayışı, kimyasal ürünlerinin performansındaki kalitesi ve çeşitliliği, kendini farklı kılan istasyon dekorasyonları, profesyonel işletme sistemleri, sektördeki yenilikleri, destek veren ekipleri ve kurumsal yapısıyla, müşteri memnuniyetine verdiği maksimum özen, GLOBOWAX’ın franchise almak ve bayii olmak için mükemmel bir adres olduğunu gösteren nedenlerden sadece birkaçıdır.

GLOBOWAX | Dry Car Care Konsept Uygulama Noktası Tanıtımı
Amacımız başarılı franchiselarla büyümek, sürekli gelişen sektördeki gelişmelerin yakın takipçisi olup, ürün ve hizmetlerle ilgili beklentinin üstünde fayda sağlayacak şekilde taleplerini %100 yerine getirmektir.

Bu ilkelerle hizmet verdiğimiz sektörümüzde rakiplerinin de yol göstericisi olan GLOBOWAX | Dry Car Care takip eden değil, takip edilen ve örnek alınan bir markadır. Sektör içerisindeki niş pazarlama anlayışı, dikkat çeken tasarım ve uygulamaları, kurumsal firma yapısıyla GLOBOWAX | Dry Car Care yatırımcısının yüzünü güldüren ve her daim yüksek kazanç elde etmesini sağlayan sağlam temeller üzerine kurulmuş olan bir markadır.

Düşük Yatırım Maliyeti
Birçok sektörle karşılaştırdığımızda GLOBOWAX | DRY CAR CARE yatırımcısına sağlamış olduğu avantajlar sayesinde minimum yatırım maliyeti ile yüksek kazançlar elde edebileceğiniz bir yatırıma sahip olmanızı sağlamaktadır. Yatırımcısından franchise yada isim hakkı gibi rakamlar talep etmeden bayii olabilme şansı sağlayan GLOBOWAX sadece uygulamalarda kullanılan ürünlere, ekipmanlara, makinelere ve sağlanan hizmetlere yönelik bir ödeme talep etmektedir. Bu sayede sektördeki franchise alabileceğiniz diğer markalara karşı yatırım maliyetleri konusunda çok daha avantajlı imkanlar sunmaktadır.

Keyifle Kazanç Elde Edebileceğiniz Kampanyalar
GLOBOWAX | DRY CAR CARE, yatırımcısına her daim yüksek kazanç sağlatacak ar-ge ve yatırım çalışmaları gerçekleştirmektedir. Geniş araç filolarına sahip kurumsal firmalar ve markalarla yapılan anlaşmalar sayesinde bayiliğiniz nerede olursa olsun genel merkez tarafından yönlendirilen bireysel ve kurumsal hizmetler sayesinde kazancınız hep yüksek olacaktır. Dönemsel olarak değişen kampanyalı fiyatlar, uygulamalar ve organizasyonlarla işletmeniz gözde noktalardan biri haline gelecektir.

Sektörde Benzersiz Alt Yapı Avantajları
Küresel markaların Türkiye’de oluşturduğu pazar tekelini kırmak hedefiyle ve yarattığı sektörde LİDER ve LOKOMOTİF bir Türk markası olmak hedefi ile 2006’da yola çıkan marka, kendi mevcudiyetinde bulunan 45 yıllık uluslararası lojistik, kargo ve gümrükleme altyapısını kullanarak yurtdışında tek bir ülke ya da üreticiye bağlı kalmadan küresel pazarda işinin ehli olarak tespit edilen ürünleri ; müşteri ve girişimcilerine maksimum fayda/maliyet hesabında GLOBOWAX standartlarında kendi markasına özel olarak ürettirmektedir.

Son güncelleme tarihi: 03 Nisan 2019 09:25

Yatırım Bütçesi

75.000 - 250.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

31

Ortalama Kâr Oranı

%47

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 100 yeni franchise

Sektör

Otomotiv

Kuruluş Yılı

2006

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Globowax Dry Car Care - Oto Yıkama