Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Hacı Şerif

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

Yatırım bütçesi ve franchise hakkında detaylı bilgi firma tarafından verilecektir.
Detaylı bilgi için firmaya başvuru yapabilirsiniz.


Hacı Şerif 1938 yılında Babadağ’da kurulmuştur. 79 yıldır Denizli ve çevresinde öncelikli olarak irmik helvası ile ün salmış ardından lokum, çikolata ve çeşitli meyve tatlılarını kaliteyi özenle harmanlayıp üretimine devam etmiş ve bugünlere gelmiştir. Ege bölgesine özgü yöresel tatları Tüm Türkiye’ye sunmak için 2011 yılında www.haciserif.com.tr e-Ticaret sitesi kurulmuştur. 12 ilde 35 şubesi ve 160 çalışanı ile sizlere en doğal tatlıları sunmaya devam etmektedir.

Şekerciliğe 1938 yılında Babadağ’da başlayan Mehmet Tevfik Helvacı ve oğlu Şerif Helvacı bugünlere kadar uzanan bir geleneğin ilk adımlarını atmıştır.

1950’li yıllarda Şerif Helvacı’nın oğulları Mithat ve Necip Helvacı’nın üçüncü kuşak olarak baba mesleğini seçmeleriyle   ; Şerif Helvacı imalathanesini büyütmek istemiş ve Denizli’deki bugünkü yerine taşınmıştır. Burada günün şartlarına göre en son teknoloji ile imalatlarını sürdürmekte ve hala devam etmektedir.

HACI ŞERİF markası ile imalattan başlayarak müşterilere sunuma kadar aynı kalite ve titizlikle devam etmektedir. İnsanların damak zevkine hitap eden bu geleneğin, gelecek kuşaklara ulaşması ümidiyle...
 

Son güncelleme tarihi: 18 Aralık 2019 01:28

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

35

Bayi/Franchise Hedefi

2019 yılı için 20 yeni franchise

Sektör

Cafe / Tatlı / Pasta

Kuruluş Yılı

1938

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Hacı Şerif