Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

I Love Fish

Yatırım Bütçesi:
Min:80.000 - Max:120.000 dolar

Türkiye’nin balık ve deniz ürünleri uzmanı Dardanel olarak, sektörümüzdeki uzun yıllara dayanan tecrübemizi 2011 yılında hayata geçirdiğimiz Dardenia ile restorancılık alanına taşıdık. Türkiye’nin ilk balık-ekmek restoran zinciri Dardenia ile bugün 9 şubeye ulaştık. Dardenia ile elde ettiğimiz başarı ve tecrübeler ışığında, balık ve deniz ürünlerini en ekonomik ve hızlı şekilde geniş kitlelere ulaştırmak üzere I Love Fish konseptini hayata geçirdik. Geçtiğimiz yıl ilk şubesini açtığımız I Love Fish; Dardanel kalitesiyle yeni, farklı, lezzetli ve ekonomik bir fast food balık deneyimi sunuyor. I Love Fish restoranlarında; midye tavalı, ızgara levrekli ve mezgit schnitzel’li Balık Ekmek çeşitlerinin yanı sıra, Balık Burger çeşitleri, Fish&Chips, Karides Royal, Ton-tuni, Balık Kokoreç gibi efsane lezzetler ile Boom Roll, Şişte Midye Tava, Midye Dolma ve Dinamit Karides gibi atıştırmalıklar sunuluyor.

I Love Fish konsepti; İstanbul Altunizade Capitol AVM, Beşiktaş Çarşı ve Çanakkale Merkez’de bulunan toplam 3 şubesiyle hizmet veriyor. Dardanel Ailesi’nin gıda perakendesi alanındaki diğer üyeleri olan balık ve deniz ürünleri restoranları Dardenia ve Deep Blue ile birlikte toplamda 9 şubesi bulunuyor.

I Love Fish markasını inovatif, lezzetli, kaliteli ürünlerle uçtan uca mükemmel müşteri deneyimini tasarlayarak bir dünya markası haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda; I Love Fish’i dünyaya ihraç edebileceğimiz bir konsept olarak tasarladık. Sağlıklı beslenme trendi tüm dünyada yükselişte, bu da balık ve deniz ürünlerine olan ilgiyi artırıyor. I Love Fish, balık ve deniz ürünlerini yenilikçi formlarda sunması, sağlıklı beslenme trendlerine uygun menüsü, kendi alanındaki rakipsiz konseptiyle dünyada ilgi görecek ve büyüyecek bir marka.  

I Love Fish konseptini yurtiçi ve yurtdışında  büyütmeyi ve geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz. Daha geniş kapsamlı amacımız ise, I Love Fish markasını Türkiye’den dünyaya açmak ve franchising yoluyla yüzlerce şubeye ulaşmak.

Kendi alanındaki rakipsiz konseptiyle müşteri kitlesini her geçen gün genişleten I Love Fish’e yatırım yapmak isteyenler, taleplerini ilovefish.com.tr adresine iletebiliyor. Franchise talepleri; oturumlu cadde restoranı ve oturumsuz AVM yemek katı olmak üzere iki farklı konseptte toplanıyor. İki konsept için de 5 bin dolarlık franchise giriş bedelinin yanı sıra lokasyona ve altyapıya göre değişen yatırım maliyeti bulunuyor. Dardanel markasının gücüyle, franchise alanlara pazarlama ve iletişim çalışmalarında destek olurken, Türkiye nüfusunun %90’ına ulaşan dağıtım lojistik ağımızla da yatırımcıların yanında oluyoruz.

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 12:41

Yatırım Bütçesi

80.000 - 120.000 dolar

Firmaya Ait İşletme Adedi

9

Ortalama Kâr Oranı

%20

Kârdan Alınan Pay

Brüt Cirodan %3 alınıyor.

Bayi/Franchise Hedefi

Talep toplama aşamasındayız.

Sektör

Gıda Perakendesi / Restoran

Kuruluş Yılı

2011

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

I Love Fish