Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

JaviPos

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

•    Entegrasyon Altyapısı
JaviPos Türkiye’deki en stabil ve gelişmiş entegrasyon altyapısı ile işletmenize sorunsuz bir sipariş akışı sağlamaktadır. Sipariş entegrasyonun yanı sıra entegrasyon firmalarının panellerini kullanmadan JaviPos üzerinden ürün açma kapatma, ürün fiyat değişikliği, iade gibi işlemleri tüm online yemek sipariş kanalları için JaviPos üzerinden sorunsuz bir şekilde yönetebilirsiniz. Entegre olunan online yemek sipariş kanalları YemekSepeti-GetirYemek-TrendyolYemek-MigrosYemek-GoFody-DeliveryHero gibi hem ülkemizde hem de globalde hizmet veren seçenekler bulunmaktadır.
JaviPos entegrasyon altyapısında online yemek sipariş kanallarının dışında BizimHesap, NetGSM, HMS Otel, Paycell, İngenico, EFatura-EArşiv gibi ve bunların dışında bir çok sektörel bazda işlerinizi kolaylaştıracak entegrasyon çözümleri sunmaktayız.

•    Franchise (Çok Şubeli) Marka Yönetimi
Franchise (Çok Şubeli) marka yönetiminde JaviPos Türkiye’deki en gelişmiş bulut tabanlı altyapıya sahip olup bulut tabanlı çözümler sunmaktadır. Bunların içinde;
o    Merkezi sipariş alma sistemleri (CallCenter)
o    Merkezden şubelerin ürün stok ve reçete takipleri (Tüm entegrasyonlar dahil)
o    Merkezden iş süreçlerinizi geliştirecek ürün ve ciro baz da en gelişmiş raporlar
o    Raporlama mobil uygulamaları ile anlık şubeler kapalı olsa bile anlık raporlar
o    Şubelerden merkeze ürün tedarik talepleri ve bunların teslim süreçleri
o    Şubelerin yetkilendirme işlemleri
o    Kampanya ve Sadakat Mobil uygulamaları müşteri memnuniyet ve takip sistemleri gibi ve birçok farklı özellik ve modül sayesinde tüm şubelerinizi ve merkezdeki üretim süreçlerini koordineli ve öngörülebilir şekilde takip edip yönetebilirsiniz.

•    Gelişmiş Modüler Yapısı
JaviPos işletmeniz de tüm iş süreçlerinizi kolaylaştırmak hem zamandan hem de personelden tasarruf edebileceğiniz farklı yönetim çözümleri sunmaktadır. Personel Hakediş, Tedarikçi ve Cari Bakiye Takip modülü ile personellerinize çalışma saatleri belirleyip çalışma performansı ve hakediş tutarları gibi raporlara tek tık ile ulaşabilirsiniz.

Self Satış modülü ile anlık hızlı bir şekilde ürün satışlarınızı ister ön ödemeli isterseniz de adisyon bekletme özelliği ile sonrasında tamamlayıp kullanabilirsiniz. Self Satış (Ön Ödemeli) özelliğini masa satışı sistemleri ile aynı anda kullanıp farklı çalışma şekillerinize uyum sağlamada en kolay çözümleri size JaviPos sunmaktadır.
JaviPos paket organizasyonunda tartışmasız Türkiye’deki en stabil ve sorunsuz sipariş onaylama ve hazırlanma süreçlerini sizler için yönetmektedir. Siparişleriniz otomatik onaylanır otomatik yazdırılır. Kurye mobil uygulamaları ile kuryeleriniz paketlerinizi sizden bağımsız yola çıkarıp teslim ettiğinde anlık olarak teslim edildi aşamasına çekebilmektedir. Bu işlemler anlık olarak şubenizden takip edebilirsiniz. Kuryeler mobil uygulamalarından tek tuşla müşteri araması yapabilir sipariş konumlarına rota oluşturup paket performansınıza hız katmaktadırlar. Bunun yanı sıra gün sonunda çok kısa bir sürede kuryenizden hesabını alıp hakkedişlerini hesaplayabilirsiniz. JaviPos YemekSepeti Vale, GetirGetirsin, TrendyolGo veya Migros Getirsin çalışma şekilleri ile tam entegredir ve bu siparişlerde kolaylıkla JaviPos üzerinden yönetilebilir.

Loglama; JaviPos gün içerisinde yapılan tüm işlemlerinizi loglayıp size rapor olarak sunar. Adisyonunuzda hangi ürün ne zaman eklenmiş kim tarafından miktarı değiştirilmiş veya iptal edilmiş bu bilgileri işlem kritik durumuna göre filtreleyip görüntüleyebilirsiniz.

EFatura ve EArşiv; Kaydetmiş olduğunuz adisyonu birden fazla e-belge entegrasyonu ile isterseniz muhasebe yazılımınız üzerinden dilerseniz de direk JaviPos üzerinden gönderimini yapabilirsiniz. Gelen fatura entegrasyonu ile de çoklu şubelerinizde merkeze kesilen faturaları hangi şubeye aitse içeri aktarıp stok ve reçete takibi için kullanabilirsiniz.

Biz JaviPos Bulut Tabanlı Adisyon Yönetim Sistemi olarak işletmenizin ölçeği ne olursa olsun işinizi kolaylaştıracak tüm entegre çözümleri size sunmak için tüm gücümüzle çalışmaktayız. Daha sayamadığımız size değer katacak onlarca özelliğimiz ile sizin işletmenizi sağlıklı ve stabil bir şekilde yönetmenizi hedeflemekteyiz. JaviPos’u kullanan müşterilerimizin her an yanında olmak için 7/24 destek hattı ile sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. JaviPos ayrıcalıklarından faydalanmak ve sizinle tanışmak için sizi bizimle tanışmaya davet ediyoruz. 

Bilgi için : 0850 303 09 31 veya [email protected]

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 01:05

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Sektör

Bilişim / Yazılım

Kuruluş Yılı

2019

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

JaviPos