Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

La Boheme D'or

Yatırım Bütçesi:
Min:5.000.000 - Max:10.000.000 tl

Yaşam, kültür ve tüm dünyanın görebileceği ilginç öğelerle dolu bir yaşam alanı isteyenler için. Bohem tarzı, estetik, modern duyarlılıkların karşısında uçarı, kaygısız, rahat ve sıra dışı olanı kucaklar. Buradan yola çıkarak ürettiğimiz lezzzetler ve mekan tasarımlarıyla farklıyı kılıyor ve ait olmayı, benimsemeyi ele alıyoruz.
La Boheme D’or franchising sistemiyle büyümektedir. Sistem, yatırımcısını içerisinde bulunduğu koşulları göz önünde bulundurarak, en doğru şekilde yönlendirmek üzere kurgulanmıştır. Bu sistem lokasyondan fizibiliteye, konsept yönetiminden mimari projelendirmeye, marka kimliğinden iletişim çalışmalarına değin tüm hizmetleri kapsamaktadır.

La Boheme D’or , tüketici alışkanlıklarını ve beklentilerini alanında uzman araştırma şirketleri tarafından yürütülen araştırmalarla test etmekte, pazarın sürekli değişen ihtiyaç ve taleplerine hızlı cevaplar sunmak için Ar-Ge çalışmalarına büyük önem vermektedir. Kopyalamanın hızla arttığı rekabet şartlarında hayatta kalabilmek için özgün ve taklit edilemez ürünler geliştirmek ve ürünlerini doğru deneyimiyle mağazalarında tüketicileriyle buluşturmak için çalışmaktadır.
 

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 01:12

Yatırım Bütçesi

5.000.000 - 10.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

2

Bayi/Franchise Adedi

1

Ortalama Kâr Oranı

%65

Kârdan Alınan Pay

%7

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 10 yeni franchise

Sektör

Cafe/Tatlı/Pasta

Kuruluş Yılı

2022

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

La Boheme D'or