Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Luuq Coffee & Roastery

Yatırım Bütçesi:
Min:2.800.000 - Max:5.000.000 tl

2007 yılında rol almaya başladığımız gıda sektörüne, 2014 yılında ilk markamızı kurarak devam ettik. Sonraki süreçte markamızı büyütme ve alt yapı güçlendirme çalışmalarımızı tamamlayarak tecrübemize tecrübe kattık. 

21 Nisan 2023'de hayata geçirdiğimiz Luuq Coffee & Roastery’nin, yeni bir kültür deneyimi sunan tasarımı ile "Bir kahve?" buluşmalarının konumu olduk. Projemizi hayata geçirirken, kendine özgü Marrakesh konseptimizi; tecrübemiz, genç ve dinamik ekibimiz, hammadde ve menü içeriği kalitemiz ile harmanladık. Şu anda İzmir-Buca, İzmir-Gaziemir şubelerimizde hizmet vermeye devam etmekteyiz. İzmir-Kemalpaşa, İzmir-Hatay, İzmir-Tire şubelerimizin de yapım süreci devam etmektedir, şubelerimiz kısa süre içerisinde hizmet vermeye başlayacaktır.  

Fas ve Marrakesh ilhamlı konseptimizin öncüsü olarak; tüm Türkiye’de ve yurt dışında faaliyet gösterip, müşterilerimizi LUUQ deneyimi ile buluşturmayı hedeflemekteyiz. 

LUUQ’u, dinlenirken ve kahvenizin tadını çıkarırken, gününüzü renklendirmek için Fas’ın hareketli pazarları ve sakin riyadlarından ilham alarak tasarladık. Böylelikle sizlere, özel kavrulmuş kahve çekirdeklerimiz ve tatlı seçeneklerimizle sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirme şansı yaratıyoruz.

Franchise modelimiz için en önemli konu sıcak müşteri olarak tabir ettiğimiz, mağazalarımızı ziyaret eden müşterilerimizdir. Müşterilerimizi memnun edebilmek adına, mağaza içi donanımlarımızı tam anlamıyla sağlayabilecek iş ortaklarımızla beraber yola çıkarak markamızı büyütmeyi hedeflemekteyiz. 

İş ortağımız olan yatırımcılarımız açısından ise amacımız; en kaliteli malzemeleri, en uygun fiyatlarla tedarik edip; alt yapı, operasyon, lojistik ve eğitim desteği sağlayarak kazançlı bir yatırım haline getirmektir.

Bu süreci bir bütün olarak düşünecek olursak; mutlu yatırımcı, mutlu personel, mutlu müşteri mottomuz ile yola devam etmekteyiz. 
 

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 01:11

Yatırım Bütçesi

2.800.000 - 5.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

4

Ortalama Kâr Oranı

%40

Kârdan Alınan Pay

%3

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılı için 100 yeni franchise

Sektör

Kave/Tatlı/Pasta

Kuruluş Yılı

2023

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Luuq Coffee & Roastery