Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Meşhur İzmir Bombacısı

Yatırım Bütçesi:
Min:750.000 - Max:2.500.000 tl

Firmamız, 2007 yılında Manisa'da Enes DİNÇER tarafından kurulmuştur. Kuruluş yıllarından bu yana gıda sektöründe kaliteli ve lezzetli ürünlerle adını duyuran şirketimiz, unlu gıda mamulleri, Mesir Macunu ve Üzüm Pestili imalatında uzmanlaşarak sektörde önemli bir konuma ulaşmıştır. Şirketimiz, kendi bünyesinde bulunan 7 perakende mağazası ve toplamda 18 personeli ile müşterilerine en iyi hizmeti sunma misyonunu benimsemiştir.

Gıda sektöründeki deneyimimiz ve başarılarımızla birlikte, son dönemde ünü sınırları aşan İzmir'in eşsiz lezzetini sunan "Meşhur İzmir Bombacısı" markamızla öne çıkıyoruz. Özel tarifimiz ve incecik hamurumuz ile damak tadına hitap eden ürünlerimiz, ülkemizin dört bir yanında beğeni toplamaktadır.

Firmamızın amacı, açmış olduğumuz perakende şubelerimizdeki tüketicilerin ilgisini göz önüne alarak, girişimcilerin de bayilik taleplerini karşılamak ve bu eşsiz lezzeti daha geniş kitlelere ulaştırmaktır. Bu çerçevede, markamıza ilgi gösteren ve işbirliği yapmak isteyen girişimcilerimizle, ülke genelinde inovasyon ruhuna sahip iş insanlarıyla güç birliği yapmayı hedefliyoruz.

"Meşhur İzmir Bombacısı" olarak, lezzetin ve kalitenin ön planda olduğu bir anlayışla, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza en iyiyi sunmaya devam edeceğiz. İlerleyen dönemde, markamızın büyümesine katkı sağlayacak yenilikçi projelerle, sektördeki liderliğimizi sürdüreceğimize olan inancımızı paylaşıyoruz.

Son güncelleme tarihi: 10 Mart 2024 11:44

Yatırım Bütçesi

750.000 - 2.500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

7

Ortalama Kâr Oranı

%75

Kârdan Alınan Pay

%5

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yıl sonu 100 yeni franchise

Sektör

Cafe/Tatlı/Pasta

Kuruluş Yılı

2007

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Meşhur İzmir Bombacısı