Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

NextGeo

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

Next Geo 2020 yılında kurulan ve lokasyon analizi alanında ürün ve çözüm geliştiren yeni nesil bir teknoloji şirketidir. Teknoloji, Data ve Veri Analitiği birimlerinden oluşan 20 kişilik bir ekip ile 9 farklı sektöre faaliyet gösteren 60’dan fazla firmaya hizmet vermekteyiz. Mevcut ekibimizin dışında proje bazlı çalıştığımız bir akademik kadromuz var. Akademik danışman kadromuzla özellikle veri bilimi projelerinde çalışmalar yapıyoruz.
Kendi geliştirmiş olduğumuz web tabanlı ve mobil uyumlu harita yazılımlarımızda analiz etmek istedikleri bölgenin tüketici profilini ve kendileri açısından potansiyelini ortaya çıkarabilecekleri nüfus, yaş, cinsiyet, yaşam tarzı, hane geliri ve harcaması ve sosyo ekonomik statü dağılımı gibi 600’e yakın istatistiki veriyi mahalle hatta mağaza çevresi bazında verebiliyoruz. 

Ayrıca 1200’e yakın perakende markasının güncel mağaza konumlarını, eğitimi kurumu, sağlık kurumu, resmi kurum gibi sosyal noktalar da yine sürekli güncellenen bir alt yapıda sunulmaktadır.
 

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 12:24

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

Belirtilmemiş

Bayi/Franchise Adedi

0

Sektör

Bilişim / Yazılım

Kuruluş Yılı

2020

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

NextGeo