Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Patates Kafa

Yatırım Bütçesi:
Min:400.000 - Max:500.000 tl

Sektöre 2017 yılında Trabzon da başlayan Patates Kafa burada lezzet sistem işletme üçlüsünü tamamlayarak Marmara bölgesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.  Burger Her ne kadar batı lezzeti gibi görünse de Anadolunun ve bilhassa Trabzon’nun yerel lezzetleriyle harmanlanmış tam  yüzde yüz ve buram buram Anadolu lezzetidir Patates Kafa.  

Sektörde fabrikasyon ürünlerin ağırlıklı olmasını Burger köftelerinin içinde et olmaması patateslerde Patates oranının yok denecek kadar az olması ve işlenmiş gıdanın normalleşmesi üzerine Patates Kafa bu konuya  en doğal en taze en katkısız en sağlıklı şekilde el atmış bulunmaktadır. Ürünlerinde hiç bir şekilde fabrikasyon üretim bulundurmayan Patates Kafa insan sağlığı hassasiyetini ön planda bulundurarak yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlamaktadır.  Lezzetini doğallığından ve Anadolu topraklarından alan Patates Kafa çocuk genç demeden 7 den 70 e herkese hitap ederek müşterilerine saglik  yatırımcılarına ise yüksek kâr sunuyor. 

Dükkan kurulumundan müşteri memnuniyetine kadar oluşacak olan bayilik sistemimizde lezzetten işletme yönetimine stok takibinden muhasebe işlerine kadar her konuda profesyonel ve tam destek vermekteyiz.  Bizimle iş birliği yaptığınız andan itibaren tabiri caizse anahtar teslim dükkan teslim alıyorsunuz,  Ayni zamanda her kesime hitap edecek ismimizle müşteri beklemeksizin oluşacak portföy  ,uygulanacak hali hazırda olan ve bizden başka hiç bi yerde göremeyeceğiniz kampanyalarimizla kolayca ve hızlıca kazanmaya başlayacaksınız.

Müdür, müdür yardımcısı, kasiyer, şef, mutfak elemanı,garson  gibi ekip arkadaşlarımızın dükkan ile beraber herkesin yapması gerektiği işleri yapılması gerektiği gibi hazırlayıp bilgilendirip  dükkanın onlara onların dükkana ve müşterilere en iyi şekilde hazırlıyoruz. 

Tedarik zincirinde size ihtiyaç olacak her şeyin teminatını merkez bölgemizden en hızlı şekilde sunuyoruz . Kendimize özel ekmeğimizi,  bise has Burger ve patatesimizi ve işletmede kullanılacak olan malzeme gruplarını temininde en uygun ve avantajlı şekilde size sunuyoruz . 

Açılış haftasında ilk tedarigimizi ilk 5 şubemize hediye ediyoruz .  Sağlıkla yaşayıp sağlıkla yaşatmak için Patates Kafa hep yanınızda.

Son güncelleme tarihi: 25 Şubat 2022 05:11

Yatırım Bütçesi

400.000 - 500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

2

Bayi/Franchise Adedi

2

Ortalama Kâr Oranı

%60 - %75

Kârdan Alınan Pay

%4

Bayi/Franchise Hedefi

2022 yılı için 10 yeni franchise

Sektör

Fast Food/Burger/Kumpir

Kuruluş Yılı

2017

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Patates Kafa