Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Royal Ekler

Yatırım Bütçesi:
Min:650.000 - Max:1.000.000 tl

2011 yılında, taze meyve lezzetini, kendi özel formülüyle hazırladığı krema ve yumuşak pataşu hamuruyla birleştirerek “meyveli ekler” üretimine başlayan “Eklerci Ümit”, Türkiye’de “Sadece Ekler” konseptli dükkânı açan ilk markadır. 

Kısa zamanda lezzet müdavimlerini oluşturan ve satışlarını artıran 15 m2’lik dükkândan, 150 m2’lik üretim tesisi ve 3 şubeli bir yapıya ulaşan bu başarı hikayesi, halen Bursa’nın en önemli lokasyonlarından Balat, FSM Bulvarı ve Ata Bulvarı’nda hizmetini sürdürmektedir. 

Şube sayısı ve satış adetleriyle, yatırımcıların dikkatini çeken Eklerci Ümit, büyüme yolculuğu boyunca 200’e yakın franchise başvurusu almayı başarmış ve butik lezzetini bozmak istemediği için bu talepleri geri çevirmiştir.  

2021 yılında yaptığı ar-ge çalışmalarıyla, hem ürün çeşitliliğini artırmak, hem de seri üretim modeline geçerek butik lezzetini bozmadan büyüyebilmek adına “Ekler Fabrikası” kurma kararı almış ve 1200 m2’lik üretim tesisiyle, franchising sistemini de hayata geçirmiştir. Önce Türkiye, sonrasında da farklı ülkelerde şubeleşmek için gerekli olan, uluslararası isim ihtiyacından dolayı, “Royal Ekler” markasını oluşturmuş ve Bursa’da ilk franchise şubelerini açmıştır.  

Şu anda 3 Eklerci Ümit şubesi ve 3 Royal Ekler şubesiyle eşsiz ekler lezzetlerini sevenlerine sunmaya devam etmektedir. Royal Ekler, franchise modelini; yatırımcısına anahtar teslim dükkânlar hazırlayarak, tüm ürünlerini soğutuculu araçlarla günlük teslimat şeklinde ilerletmektedir. Yatırımcısı için oldukça rahat yönetilebilir konseptler hazırlayan marka, her sektörden iş insanı için ek gelir elde etme imkânı sağlamaktadır.  

Gıdanın en zor bölümü olan ve ciddi know-how gerektiren üretim sistemlerini kendi bünyesinde tutarak, franchise adayları için sadece satış yapılan işletmeler vaad etmektedir. Ürün olarak; 13 çeşit ekler, meyveli profiterol ve supangle, makaron ve kruvasan çeşitleri ile lezzet tutkunlarına hitap edecek markanın, kahve konusunda da büyük markalarla işbirliği yaparak üst segment bir deneyim sunma hedefi vardır.  

Yatırım maliyetlerini 12-18 ay aralığında çıkarıp, yatırımcısına kazançlı bir sistem sunan Royal Ekler’in, Cadde-Sokak Dükkân, Al-Götür ve AVM Kiosk konseptlerinden birini seçerek, kendi işletmenizin yatırımını yapabilirsiniz.

Son güncelleme tarihi: 07 Nisan 2023 03:46

Yatırım Bütçesi

650.000 - 1.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

6

Bayi/Franchise Adedi

3

Ortalama Kâr Oranı

%50

Kârdan Alınan Pay

Cirodan %2

Bayi/Franchise Hedefi

2022 yılı için 40 yeni franchise

Sektör

Cafe/Tatlı/Pasta

Kuruluş Yılı

2011

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Royal Ekler