Yatırım Bütçesi:
Min:80.000
-
Max:0 tl
Neden Sait Lahmacun?
Çünkü ürünlerimizin kaliteli tedarikçilerden özenle seçerek sizler icin hazırlıyoruz.
Çünkü etlerimizi Bandırma, Gönen bölgesinde doğal besiden yetişen ve Helal Kesim ile kesilen besi hayvanlarından seçiyoruz.
Tüm ürünlerimizi hergün merkez mutfağımızda ISO 2200 ve ISO 9900 hijyen prosedürlerini takip ederek en taze şekilde hazırlıyor, taş fırınlarda pişiriyoruz ve tazeliğini size ulaşana korumak için paketliyoruz.
Ürünlerimizde hiçbir koruyucu veya katkı maddesi kullanmıyoruz.
Türk Gıda Kodeksinin belirlediği ölçütlere göre Lahmacun harcımıza minimum %30 oranında et kullanıyoruz.
Lahmacun Nasıl Yapılır, Nasıl Yenir?
Lahmacun’un kıyması için etin uygun kısımlari seçilir ve sinirleri temizlenir,
Sebzeler mevsimlerinde temin edilir, temizlenir ve doğranir,
Kıyma ile birlikte sebzeler zırhtan çekilir,
Baharatlarla karıştırılır,
Hamur incecik açıldıktan sonra lahmacun kıyması özenle lahmacuna yerleştirilir,
Taş fırında pişirilir,
Lahmacun arasına dilediğiniz garnitürleri koyarak dürüm yapılır ve afiyetle yenmelidir,
Yanına mutlaka mis gibi yayık ayran veya şalgam suyu içilir.
Son güncelleme tarihi: 11 Aralık 2019 02:45
Yatırım Bütçesi
80.000 - 0 tl
Ortalama Kâr Oranı
%80
Bayi/Franchise Hedefi
2019 yılı için 20 yeni franchise
Sektör
Gıda
Kuruluş Yılı
2017
Merkez Ülkesi
Türkiye
İl - İlçe
Belirtilmemiş - Belirtilmemiş
Proje Eğitimi
Var
Pazarlama Eğitimi
Var
Personel Eğitimi
Var
Firma Markası
Sait Lahmacun