Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

So Like Coffee

Yatırım Bütçesi:
Min:5.000.000 - Max:12.000.000 tl

Kapılarını ilk olarak rakiplerinin yoğun olduğu Alaçatı’da açan So Like, ilk şubesiyle fark yaratmayı başardı. Sektöre başarılı girişinden aldığı güçle ikinci şubesini Güzelyalı’da, üçüncü şubesini ise Buca’da açarak ilerleme yolculuğuna hız kazandırdı. Agresif bir şekilde büyümeyi değil, popüler lokasyonlarda kaliteli hizmet vermeyi benimseyen So Like; beğeni garantili kahveleri, leziz tatlı ve sandviçlerini tanıştırdığı kitle tarafından ilk andan beri oldukça sevildi.

Nitelikli kahveleri, sosyalleşilebilecek alanları ve modern tasarımlarıyla ilgi çekici bir konsept sunan So Like; müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla ilerlemeye devam ediyor. İzmir’in kahve kültürüne yön veren markası So Like, başarılı büyüme sürecini profesyonelce yöneterek franchising fırsatları da sunuyor. Kalitesini ülkenin dört bir yanına taşımak için beğeni garantili kahvelerini başarılı yatırımcılarla buluşturmak için çalışıyor.

Ziyaretçilerinin sosyalleşebileceği, kendin gibi olabileceği, sevdikleriyle sohbet edebileceği ya da sessizce kendine dönebileceği özgür bir alan sunan So Like büyümeye devam ederken onu eşsiz kılacak özelliklerini kaybetmemeye de kararlı. İlk günden itibaren marka kimliğiyle uyum içinde tasarlanan şubelerinde hizmet kalitesini hiç bozmayan So Like, tüm şubelerinde bu standardı korumaya kararlı.

“İstersen sıcak yaz aylarında biraz olsun içini ferahlatmak için fresh bir içeceğe ihtiyaç duyduğunda, istersen içini ısıtan sıcacık kahve eşliğinde en sevdiğin arkadaşların ya da ailenle saatlerce oturup sohbetin dibine vururken, istersen ders çalışırken ya da kitabını okurken enfes bir atıştırmalık eşliğinde, So Like her zaman seninle…” diyerek müşterileriyle samimi iletişimini her zaman güçlü tutan So Like, eğlenceli ve sıcak marka kimliğiyle de dikkat çekiyor.

İzmir'in en renkli, en keyifli ve en lezzetli noktalarına adını veren So Like; lezzetini ve tarzını ülkenin farklı noktalarına taşımaya hazır.
 

Son güncelleme tarihi: 20 Mayıs 2024 05:04

Yatırım Bütçesi

5.000.000 - 12.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

2

Ortalama Kâr Oranı

%70

Kârdan Alınan Pay

%5

Sektör

Cafe/Kahve

Kuruluş Yılı

2022

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

So Like Coffee