Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

SR DÖNER

Yatırım Bütçesi:
Min:750.000 - Max:0 tl

Bir Ankara markası olan SR Döner, 2013 yılında kurulmuştur. Değişmez Türk lezzeti döneri,  enfes soslar, taze sebzeler ve marine lezzetlerle bambaşka bir konsepte dönüştüren SR Döner,  yenilikçi bir anlayışla fast food sektörünün döner kategorisindeki lider markasıdır. Herkes tarafından çok beğenilen meşhur soslu dürüm çeşitlerinin yanı sıra sandviç, hamburger gibi diğer  hızlı tüketim ürünleriyle de öne çıkmaktadır. Yeni çıkardığı lezzet kutuları ile ise dürümlerin  içerisindeki tatları enfes soslarla harmanlayarak lezzet tutkunlarıyla buluşturmaktadır.

Üretim tesisini kendi bünyesinde bulunduran SR Döner, uluslararası hijyen ve kalite standartlarına uygun üretim ve sevkiyat yöntemleri ile yatırımcıların gözdesi haline gelerek 40’ın  üzerinde şube ile Türkiye’ye yayılmaya devam etmektedir. Ürün kalitesi, özgün tarifleri, yenilikçi sunumları, yüksek müşteri memnuniyeti ve farklı mağaza konseptiyle sektörün öncülerinden  olan SR Döner, önümüzdeki dönemde yurtdışında açılacak şubeleriyle Türk gastronomisinin  göz bebeği döneri, bir dünya markası yapma yolunda ilerlemektedir.

Franchise adaylarımızdan beklentilerimiz öncelikli olarak girişimci bir ruha sahip olarak daima  başarıya koşmak istemesi, ekip yönetme becerisi ve yüksek enerji ile iş yapma arzusudur. Bunların yanında tabii ki kurumsal kimliğimize uygun ticari bir geçmişe veya profesyonel iş  sahasında başarılı bir kariyer ve belli bir bilgi birikimine sahip olması gerekmektedir. Franchise  adaylarımızın 1 ay tam zamanlı olarak eğitim programımızı da başarıyla tamamlamaları diğer kriterlerimizden biridir. Kuruluş sırasında bayisini destekleyen SR Döner, franchise adayından  işletmeciliğin gerektirdiği yatırımları karşılayabilecek finansal imkanlara şahsen sahip olmasını beklemektedir. SR Döner, bu nitelikleri taşıyan yatırımcılara karlı bir ticaretin kapılarını açmaktadır.

Yatırım yapılacak şehirdeki en doğru noktanın tespit edilmesi, açılacak şubenin belirlenmesi  belirlenerek kiralanması ya da satın alınması gibi işlemler, markamızın Franchise ve Operasyon Ekibi tarafından planlanmaktadır. Yatırımcıyı bayi olmaktan ziyade ailenin bir parçası ve markanın ortağı olarak gören SR Döner, girişimcilere karlı bir yatırım sunmaktadır. 

Profesyonel olarak siparişler için çağrı merkezi ile çalışılması da telefon trafiğini ortadan kaldırarak bayinin yalnızca operasyonla ve müşteri memnuniyetiyle ilgilenmesini sağlar. Ayrıca  üretim merkezimiz de kendi bünyemizde bulunduğu için yatırımcılarımıza kaliteli, güvenilir ve  karlı bir ticari ortam sunmuş oluyoruz. Tüm bu nedenlerden dolayı da yatırımların geri dönüş süresi, bayilerimizin beklentilerini karşılamaktadır.

Markamız, döneri her kitleye sevdiren bir lezzet ve konsept anlayışına sahiptir. Lisansı kendisine ait özel bir mutfak kurulumu yapan SR Döner, gerek ürün konsepti gerek kendi üretimimiz  olan soslar ve özel baharatlarla harmanlanmış döneriyle alışılagelmiş döner markalarından  farklı bir deneyim sunmaktadır. Dönerin yanında yine ev yapımı olan hamburger, sandviç,  lezzet kutuları ve çıtır atıştırmalık seçenekleriyle de yalnızca bir döner markası olmaktan sıyrılarak geleneksel lezzetleri bir fast food kültürüyle ele alarak lezzet severlerle buluşturmaktadır. SR Döner, sektörde ilklere imza atan bir fast food markası olarak güçlü kurumsal yapısıyla da yatırımcıların ilgisini çekmektedir.

Son güncelleme tarihi: 29 Eylül 2023 10:20

Yatırım Bütçesi

750.000 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

3

Bayi/Franchise Adedi

45

Ortalama Kâr Oranı

%57

Kârdan Alınan Pay

%5

Bayi/Franchise Hedefi

250 yeni franchise

Sektör

Fast/Food / Döner

Kuruluş Yılı

2013

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

SR DÖNER