Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Standards and Partners

Yatırım Bütçesi:
Min:120.000 - Max:400.000 tl

Standards and Partners; bireysel, ticari ve kurumsal bir çok alan-sektör ve firmaya Muhasebe, Vergi, Finans, Hukuk, IT gibi konularda Operation4.0 System adı altında hizmet verir. Operation4.0 System; , franchiselar, işletmeler ve iş adamları için çok ilgi gören yeni bir tekniktir.  Standards and Partners; firmaların operasyonları ile ilgili farklı bir bakış açısı ile bakmalarını sağlamaktadır. 

Bu teknik, özellikle Franchiselaşmış ya da franchiselaşma yolunda olan firmalar için güçlü bir tasarım yaratmıştır. Operation4.0 süreçlerini oldukça fazla olumlu geri dönüşler aldığımızı analiz eden Standards and Partners, güçlü teknoloji alt yapısı ve profesyonel ekipleri ile tüm Türkiye'de olmakla kalmayıp Dünya genelinde hizmetlerini vermeye başlamıştır. 

Kurumsal hayatta belli bir olgunluğa gelmiş çoğu profesyonel danışmanlık dünyasına adım atmanın yollarını arar.
Standards And Partners, olgunlaşmış bu uzmanlıklara yüksek kıymet verir. Bu bakış açısında olan profesyonellere konforlu bir adaptasyon süreci sağlar.

Standart And Partners’ın temel yaklaşımı bu profesyonellerin tek başlarına çalışmalarına ihtiyaç duymayacak bir kazanç ve mutluluk seviyesinin temin edilmesidir.

Standards and Partners Franchise Modeli; Türkiye'nin ve Dünya'nın birçok noktasında konsept tasarımımız ve markamız ile birlikte varolup, tüm operasyonel süreçlerin merkez tarafından yürütüldüğü bir Franchise Modelidir. Belirli akış ve sabit planlamanın haricinde Franchise talep eden kişiler ile karşılıklı olarak tasarlar.
Franchise talepleri Standards and Partners kurulu tarafından değerlendirilir, kurulun onaylaması ile ilgili kişiler ile görüşmeler başlatılır.

 

Son güncelleme tarihi: 07 Nisan 2023 02:40

Yatırım Bütçesi

120.000 - 400.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

2

Bayi/Franchise Hedefi

2022 yılı için 490 yeni franchise

Sektör

Danışmanlık, Finans, Vergi, Muhasebe

Kuruluş Yılı

2016

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Standards and Partners