Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Tatlı Tepsi

Yatırım Bütçesi:
Min:750.000 - Max:1.500.000 tl

2018 yılında büyük bir heyecanla kurmuş olduğumuz  Tatlı Tepsi firmamız, kısa bir sürede ürünlerini geniş kitlelere ulaştırarak büyük bir başarı elde etti. İlk yıl itibariyle Aksaray’da üç bayi açtık ve 2019 yılında bu başarıyı sürdürerek toplamda üç bayi daha açtık ve markamızı güçlendirdik. 2020 yılı büyüme hedeflerimizi gerçekleştirmek adına önemli bir dönem oldu. 1500 metrekarelik modern üretim tesisimizi faaliyete geçirerek, üretim kapasitemizi artırdık. Aynı yıl içinde üç yeni bayi daha açarak başarı grafiğimizi yükselttik.2021 yılında ise Aksaray’da bir bayi daha açarak bayi sayımızı artırdık, buna ek olarak toplam satışlarımızda önemli bir hızlanma yaşandı.2022 yılında, markamız büyüme ivmesini sürdürdü. 

2023 yılına gelindiğinde ise Düzce’de bir üretim tesisi kurduk ve bu ilde üç bayi açarak, o bölgedeki varlığımızı güçlendirdik. Bu süreçte, müşterilerimize kalite, lezzet ve güvenilirlik konusundaki taahhüdümüzü her geçen gün daha da pekiştirdik. Yine 2023 yılında Ankara’da yeni bir üretim tesisi kurduk ve  bu üretim tesisinde Tatlı Tepsi Ehli Börek markasıyla su böreği ,muska böreği ,gül böreği, kol böreği gibi börek çeşitleri üretmeye başladık. Aynı zamanda Ankara’da 12 yeni bayimizin açılışını yaptık ve hızlı bir şekilde o bölgede de büyümeye devam ettik ve ediyoruz.

Firmamız aynı zamanda kendi bünyesinde farklı illerde  şube işletmeler de oluşturmaktadır. Bunların sayısı da kurulduğundan bu yana artarak devam etmiş an itibarıyla on dörde ulaşmıştır.

Firmamız  bayilik vermenin yanında aynı zamanda börek, baklava,yaş pasta ve kuru pasta ürünlerinin  toptan tedarikçisidir. Bu hususla ilgili olarak bayi ve kendi işletmelerimizin  haricinde  2023 yılı  itibariyle lojistiği bize ait olmak üzere on iki ilde iki yüz noktaya toptan ürün tedarik etmekteyiz. 
Firmamız bütün bunların yanında ürünlerini tüm dünyaya tanıtmak adına ihracata da başlamış bir firmadır. Gerek Avrupa ülkerine gerekse Amerika’ya çiğ donuk baklava,şerbetli donuk baklava,kuru şerbetlenmemiş baklava ve kuru pasta ihraç etmektedir.

Kısacası Tatlı Tepsi olarak biz, 1500 metrekarelik modern üretim tesisimizde ,130 çalışanımızla lezzetin sınırlarını genişleten bir tatlı markasıyız. Şerbetli, kuru, çiğ ve şerbetli donuk baklavalarımızı , kuru ve yaş pastalarımızı,börek çeşitlerimizi üretim alanımızda, kaliteli hammadelerle titizlikle hazırlamaktayız. Aynı zamanda lojistik süreçlerimizi de içerisinde barındıran tesisimizle, müşterilerimize hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşmaktayız. Tatlı Tepsi olarak, kalite, lezzet ve güvenilirlik konusundaki taahhüdümüzü her bir tatlımızda hissettirmenin gayreti içerisindeyiz…
 

Son güncelleme tarihi: 10 Mart 2024 11:36

Yatırım Bütçesi

750.000 - 1.500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

14

Bayi/Franchise Adedi

22

Ortalama Kâr Oranı

%45

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılı için 100 yeni franchise

Sektör

Cafe/Tatlı/Pasta

Kuruluş Yılı

2018

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Tatlı Tepsi