Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Tora Şarj

Yatırım Bütçesi:
Min:75.000 - Max:3.000.000 tl

1998 yılında İstanbul’da kurulan Tora A.Ş., Elektrikli Araç Şarj, Petrol, LPG, CNG sektörünün işletim, ekipman ve teknik emniyet ihtiyaçlarına yönelik mühendislik, danışmanlık ve AR-GE hizmetleri vermektedir. Projelendirme, uygulama, koruyucu bakım, üretim, satış faaliyetlerinin yanı sıra ihtiyaca yönelik profesyonel çözümler üretmektedir.

25 yıllık deneyimimiz ve uzman mühendislik ekiplerimiz sayesinde elektrikli araç şarj istasyon kurulumununun tüm aşamalarında müşterileriniz, çalışanlarınız, ziyaretçileriniz, konut sakinleriniz ve ortaklarınız için en uygun çözümleri sunuyoruz.

Tora Şarj ev şarj üniteleri ile evinizde veya iş yerinizdeki otopark alanlarınızda elektrikli aracınızı kolayca şarj edebilirsiniz. Tora Şarj mobil uygulamamız üzerinden şarj işlemlerinizi yönetebilir ve takip edebilirsiniz.

Şirket araçlarınızı ofiste, evde ve tüm Türkiye’de yeralan elektrikli araç şarj istasyonlarında şarj edebilir, tek yazılım üzerinden yönetebilir, limitleyebilir ve departman bazlı takip edebilirsiniz.

Tora olarak ürünlerimizin satışını yapacak, montajını veya her ikisini de yapacak bayiler aramaktayız.

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 01:07

Yatırım Bütçesi

75.000 - 3.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

2

Bayi/Franchise Adedi

98

Ortalama Kâr Oranı

%20

Kârdan Alınan Pay

%5-%10

Sektör

Bilişim / Mühendislik

Kuruluş Yılı

1998

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Tora Şarj