Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Yummy Cheese Pasta

Yatırım Bütçesi:
Min:1.500.000 - Max:2.500.000 tl

Şirket yönetim kurulu başkanı Korhan Şen ve Yönetim kurulu kurucu üyesi Emre Çatalbaş tarafından  fastfood makarnacılık fikriyle ortaya çıkan yummycheesepasta markası Aralık 2022 yılında Sakarya ili Serdivan ilçesinde butik bir işletme olarak faaliyetine başlamıştır.Sakarya halkının göstermiş olduğu yoğun ilginin hemen ardından Sakarya Adapazarı’nın meşhur tarihi caddesi olan Çark Caddesinde 2. Şubesini açmıştır.

Aynı zamanda İstanbul Sancaktepe’de yatırımcılar ile bayilik anlaşması yapılmış ve marka kısa sürede 3 şubeye ulaşmıştır.Haziran 2023 yılında yeni yapılan anlaşmalarla beraber yönetim kurulu üyesi Candan Çörekçioğlu ve yönetim kurulu üyesi Cengizhan Karakuş’un da firmamıza katılarak aktif rol almasıyla beraber hızla büyüyen Sakarya’nın yerel markası yummycheesepasta gücüne güç katarak büyüme hızını önemli ölçüde arttırmıştır.

Geçmişten günümüze kadar gelen makarna kültürünü, fastfood olarak Türkiye’de hayata geçirmiş yummcheesepasta’dan başka herhangi bir firma bulunmamaktadır.

Düzenli Sevkiyatlar ile taze hamur ve özel içerikli katkısız soslarımızın şubelere stok maliyeti yaratmayacak şekilde sevkiyatlarını yaparak şubelerimizdeki ürünlerin her ilde her şubede aynı tat ve kalitede misafirlerimize sunulmasını sağlıyoruz.

Bayiliklerimize %30 ila %35 arasında bir karlılık oranı vadediyoruz.

İşletmede satış miktarı ne kadar artarsa karlılıkta o aranda artıyor. %45 ve üzerine çıkan karlılıkla faaliyet gösteren bayiliklerimiz mevcuttur.

Franchise'lar için sağlanan eğitim programları ile sürecin yönetilmesinde birlikte ilerliyoruz.
 

Son güncelleme tarihi: 27 Mart 2024 10:55

Yatırım Bütçesi

1.500.000 - 2.500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

5

Bayi/Franchise Adedi

12

Ortalama Kâr Oranı

%35

Kârdan Alınan Pay

%5

Bayi/Franchise Hedefi

2024 yılı içerisinde 60 yeni franchise

Sektör

Makarna/Fast Food

Kuruluş Yılı

2023

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Yummy Cheese Pasta