En büyük arzum dünyanın birçok ülkesinde Cafe Italiano markasını görmek - 27 Yıllık Tecrübe ve Birikim

Haberin tarihi: 18.08.2022 16:08:06

Cafe Italiano Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

İlk şubesini 2003 yılında açan Cafe İtaliano, bugüne kadar 3 milyondan fazla misafire hizmet etmiştir.

Cafe İtaliano Franchise BayilikFranchising sistemi ile, yatırımcıları marka ile buluşturan Cafe İtaliano kurucusu Oğuz Şenol, sektördeki deneyimlerini, tecrübelerini ve know how ını yatırımcılarla paylaşmak için en uygun franchising modellemesini oluştrmuştur.

Kazan kazan felsefesi ile yatırımcılarıyla bütünleşen ve ilk imzadan itibaren her süreçte, yatırımcının yanında olmayı hedefleyen bu sistem ile; “ lezzet”, “fiyat avantajı”, ”düşük maliyet(cost)”, “düşük risk”, “yüksek kar marjı” ve “yatırımın en hızlı geri dönüşü” avantajları ile yani “Düşeş modellemesi” ile yatırımcıların her zaman yanındadır.

Yatırımcı için ise en büyük avantaj, markanın 27 senelik tecrübesi ile franchisee’sinin her daim arkasında olarak, ülkedeki en uygun maliyette inşaat ve dekorasyonu  ile dükkan açılımı ve en uygun yiyecek maliyeti ile ( % 30-32) menü farkı olmaktadır. Bu yüzden yatırımın en hızlı geri dönüşü gerçekleşmektedir. Dekorasyondan altyapıya kadar tüm noktalardaki maliyetlerimizi kalitemizi koruyarak sadece sadeleşme ile düşürdük. Tedarikçiden aldığımız tüm indirim yüzdesini olduğu gibi bayilerimize yansıtarak girişimcilere “food cost” (Gıda Maliyeti) avantajı sunuyoruz. İnşaat giderlerinden demirbaş parkuruna kadar en uygun ve işlevsel seçenekleri belirleyerek açılış maliyetlerini olabildiğince düşük tutmaya çalışarak böylece yatırım maliyetini minimize ediyoruz. İşe kazançlı başlayan yatırımcılar 16-22 ay gibi kısa sürede piyasada en hızlı geri dönüşüme sahip oluyor.  

 

Formülümüz: Lezzet + Fiyat Avantajı + Düşük maliyet + Düşük risk (yatırım) + Yüksek kar marjı
+ En hızlı yatırım geri dönüşü = Cafe Italiano. 

Bu vizyon ile “Cafe İtaliano” ailesi olarak yatırımcılarla buluşmaya devam ediyor ve büyümesini sürdürüyor.

Cafe Italiano Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...