"Mecs Kasap Burger", "Bayim olurmusun" Fuarı ile Dünyaya açılma kararı aldı.

Haberin tarihi: 16.05.2022 14:05:13

Kasap Burger Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Kasap Burger franchise bayilik başvur

“Mec’s Kasap Burger” ve “Mec’s Fried Chicken” markaları, Bayim olur musun? Fuarında, yeni rotalarını yurt dışı şubelerine çevirmiş durumda. İlk hedeflerinin İngiltere, Almanya, Dubai, Katar ve tüm dünya olduğunu belirten Yön. Kur. Başk. Mustafa PEHLİVAN yıl sonuna kadar toplamda 35 şube olmayı hedeflediklerini açıkladı.

Kasap Burger Franchise BayilikSon Yılların trend lezzeti, karlı yatırım fırsatı, "Burger" konsepti ile "Mecs Kasap Burger" "Bayim olurmusun" fuarı ile Dünyaya açılma kararı aldı.

2016 yılın da Taksim-Tünel de 300 yıllık Tarihi bir binada geçmişi Dede’den Torun’a ulaşan Kasap, Et ve Hayvancılık sektörün de marka olmuş “Mec’s Kasap Burger”.

Uzun yıllar yaptığı AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği reçeteleri,  franchise modeli ve kârlı yatırım ortaklığıyla bayim olur musun fuarın da sizler ile buluşuyor. 

“Mecs Kasap Burger” ve “Mecs Fried Chicken” markaları ile dünya çapın da steak Hamburger, Dry Aged, çıtır tavuk lezzetlerini üstün kılan formülü ile hizmet veriyor. 

Kasap Burge Franchise BayilikÜrünler; helâl kesim ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, ISO 10002:2004 kalite ve hijyen sertifikaları ile katkısız, doğal, sağlıklı formülü Türk ve Dünya damak zevkine uygun kılıyor. 

Hamburger, 1300’lü yıllarda Moğollar ve Türklerin keşfi ile “Tatar Bifteği” olarak Dünyaya yağdığı bu lezzeti en iyi yapan otorite marka olmasını kolaylaştırıyor. 

Taksim-Tünel, Etiler, Sefaköy, Başaksehir, Güneşli, Ünye/Ordu şubeleri ile lezzet severlerin beğenisini kazandı. Yeni şube franchise başvuru değerlendirmeleri sonucu Kazanç Ortaklığımız Mecs Kasap Burger  ile katılımlar faaliyete başlayacaklardır. 

Firma, “Mec’s Kasap Burger” ve “Mec’s Fried Chicken” markaları ile Bayim olur musun? Fuarın da yeni rotalarını yurt dışı şubelerine çevirmiş durumda. İlk hedeflerinin İngiltere, Almanya, Dubai, Katar ve Tüm Dünya olduğunu belirten Yön. Kur. Başk. Mustafa PEHLİVAN yıl sonuna kadar toplamda 35 şube olmayı hedeflediklerini açıkladı.  

Kasap Burger Franchise Bayilik
 

Kasap Burger Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Kasap Burger franchise bayilik başvur