Schnitzel Landmann, Kadıköy Çarşı'da 12. Şubesini Açtı

Haberin tarihi: 8.03.2024 12:03:20

Schnitzel Landmann Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Schnitzel Landmann franchise bayilik başvur

Avusturya'nın eşsiz lezzeti Schnitzel'in Türkiye'deki temsilcisi Schnitzel Landmann, İstanbul Kadıköy Çarşı'da gerçekleştirdiği muhteşem bir açılışla 12. şubesini ziyaretçilere kapılarını açtı. Schnitzel Landmann, tarihi Viyana-Landstraßehauptstrasse'den başlayan lezzet yolculuğunu, 2004 yılında açtığı ilk şubesiyle Türkiye'ye taşıdı ve gelen olumlu geri bildirimlerle büyümesine devam etti.

Schnitzel Landmann FranchiseŞirketin CEO'su Atilla Güler, “Her açılış bir başarı hikayesidir ve 12. şubemizin Kadıköy Çarşı'da olması bizim için gurur verici bir anlam taşıyor. Türkiye'deki misafirperverliği ve damak tadını benimseyen herkesi, Schnitzel Landmann ailesine katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Yenilikçi Tarifler ve Lezzet Dolu Menüler
Schnitzel Landmann, her bir şubesinde sunduğu yenilikçi tarifler ve lezzet dolu menülerle damaklarda unutulmaz izler bırakıyor. İtalya'nın altın tozu serpme geleneğinden doğan Schnitzel, Viyana usulü yorumlanarak Türk mutfağına uyarlanmış, özel patentli tarifleri ile misafirlere sunuluyor.

 

Schnitzel LandmannZincirleşen Başarı ve Uluslararası Marka Olma Hedefi
Schnitzel Landmann, sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde de büyüme hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor. Sadece schnitzel lezzetlerine odaklanması, patentli ürünleri ve uluslararası bir marka olma vizyonu, Schnitzel Landmann'ı sektörde öne çıkaran faktörlerden sadece birkaçı.

Bu özel açılışla birlikte, Schnitzel Landmann lezzetlerinin Kadıköy Çarşı'da da keyifli bir buluşma noktası olacağını düşünüyoruz. Tüm lezzetseverleri, farklı bir schnitzel deneyimi için yeni şubemizi keşfetmeye davet ediyoruz.

 

Schnitzel Landmann FranchiseSchnitzel Landmann Franchise
 

Schnitzel Landmann Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Schnitzel Landmann franchise bayilik başvur