Sihir Dükkanı Franchise Modeli: Büyümeye Devam Ediyor

Haberin tarihi: 29.03.2024 00:03:20

Sihir Dükkanı Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Sihir Dükkanı franchise bayilik başvur

Sihir Dükkanı, 2020'den beri Harry Potter lisansıyla ürünler üretip dağıtıyor. Güçlü bir girişimci ve sürdürülebilir yatırımlarla, yeni franchise modeliyle geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Sihir Dükkanı Franchise Bayilik2020 yılından beri Harry Potter lisansıyla ürün üretim, dağıtım, satış ve pazarlama haklarına sahip olan öncü marka Sihir Dükkanı, 30.000'den fazla kurumsal satış noktasında ürünlerini gururla sunmaktadır. Özel marka kitlesinin hızla büyümesi ve bağlılığı sayesinde, Sihir Dükkanı mağazacılık operasyonlarını başlatarak güçlenmeye devam etmektedir. Özgün tasarımları ve geniş kitleleri hedefleyen ürünlerle, yeni lisans anlaşmalarıyla birlikte, Türkiye başta olmak üzere 72 farklı ülkeye ürün desteği sağlamıştır. Güçlü lokasyonlarda stratejik olarak açtığı 5 mağaza girişimiyle, satış kanallarını genişletmiştir. Sihir Dükkanı markası, yeni mağaza açılışlarıyla hedeflerine güçlü adımlarla ilerlemeye devam edecektir.

Sihir Dükkanı Franchise BayilikSihir Dükkanı Franchise Hakkında
Sihir Dükkanı, büyük başarılar elde ederken, artan hayran kitlemizin taleplerini karşılamak adına yeni Franchise modelini sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Lisans haklarımızla birlikte ürettiğimiz çeşitli ürün gruplarını, lider bir girişimci önderliğinde, 150-350 m² aralığında eşsiz konseptlerle ve güçlü lokasyonlarda geniş kitlelere ulaştıracağız. Markamız adına yüksek kar marjı ve 8-12 ay arası yatırım ve dönüşüm süresi olan modelimiz için aradığımız başlıca özellikler şunlardır:
- Vizyoner bakış açısına sahip güçlü bir girişimci
- Markamıza doğru yaklaşımı benimseyen girişimci
- Nitelikli Lokasyon ve Gerekli Yatırım Bedeli
- Sürdürülebilirlik

Sihir Dükkanı Franchise BayilikBe My Franchise Gıda Dışı Bayilik/Franchise Fuarı'na Katılım
Sihir Dükkanı, gelecek büyüme hedeflerini gerçekleştirmek ve yeni girişimcilerle buluşmak için Be My Franchise Gıda Dışı Bayilik/Franchise Fuarı'na katılacak. Fuar, 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. Sihir Dükkanı standında, franchise fırsatları hakkında detaylı bilgi alabilir ve markamıza katılmak için ilk adımınızı atabilirsiniz.

Sihir Dükkanı Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Sihir Dükkanı franchise bayilik başvur