Simit Teknesi, Franchise ile Emin Adımlarla İlerliyor

Haberin tarihi: 28.05.2024 11:05:42

Simit Teknesi Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Simit Teknesi franchise bayilik başvur

Simit Teknesi, 2024 yılının ilk yarısında elde ettiği büyüme ivmesiyle yurtdışına yönelik büyüme stratejisi doğrultusunda Türkiye'yi global pazarda en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Temel, Haziran sayımızda yılın ilk yarısına yönelik yatırımlarını ve yurtdışı büyüme planlarını paylaştı.

Simit Teknesi FranchiseYılın İlk Yarısında Hızlı Başlangıç

Simit Teknesi, 2024 yılının ilk yarısında oldukça hızlı bir başlangıç yaparak büyüme hızını yakaladı. İlk çeyrekte 7 yeni şubenin sözleşmelerini imzalayarak bunlardan 6'sını aktif hale getirip yatırımcılarına teslim etti. İkinci çeyrekte ise 4 yeni yatırımcının lokasyonlarını onaylayarak sözleşmeleri imzaladı ve şubelerin inşa aşamasına geçti. Mehmet Temel, “Türkiye'nin simitçisi olma yolunda emin ve daha hızlı adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Yurtdışında Büyüme Stratejisi

Simit Teknesi, yurtdışında master franchise koşullarıyla büyümeyi hedefliyor. Mehmet Temel, “Marka olarak yurtdışında patentimizi almış bulunmaktayız. Almanya'da kuracağımız 2.500 metrekarelik soğuk hava deposu ile ürünlerimizi Türkiye'den sevk ederek mevcut bayilerimize ulaştıracağız. Hizmet ve lezzet kalitemizi en üst düzeyde tutarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. İlk hedefimiz, Avrupa'nın çeşitli yerlerinde 12 hizmet noktasına ulaşmak” şeklinde konuştu.

Simit Teknesi FranchiseYeni Şube Açılış Lokasyonları

Yeni şube açılışlarında öncelikli hedef, yatırımcıların kazancını maksimize etmek. Temel, “Yeni şube açılışlarımızda belirli bir lokasyona kendimizi şartlandırmıyoruz. İş ortaklarımızın nerede daha fazla kazanç sağlayacağını ve lezzetlerimizin hangi lokasyonlardaki yerel halk tarafından daha çok talep edildiğini belirliyoruz” dedi.

Simit Teknesi, yerel ve global pazarda büyümeye devam ederek, Türkiye'nin simit lezzetini tüm dünyaya tanıtmayı amaçlıyor.

Simit Teknesi Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Simit Teknesi franchise bayilik başvur