Fish & Twist Rakipsiz ve İddialı, Dükkan Başına Karlılıkta Bir Numara!

Haberin tarihi: 16.06.2022 19:06:11

Rakipsiz ve İddialı!

FISH & TWIST’DE HERKES BALIK YİYECEK,

5 ÇEŞİT BALIĞI 55 FARKLI LEZZETLE BULUŞTURDUK.

SAĞLIKLI VE LEZZETLİ ÜRÜNLERİMİZLE GELİYORUZ…

FRANCHISE YATIRIMCILARINA KAZANDIRMAK İÇİN GELİYORUZ…

DÜKKÂN BAŞINA KÂRLILIKTA DA BİR NUMARAYIZ…

Siz de bir FISH & TWIST Fast Food restoranı açarak kendi işinizin sahibi olmak istiyorsanız, sınırlı sayıda vereceğimiz Franchise fırsatını değerlendirmek için formumuzu eksiksiz doldurarak, sizi tanımamıza izin verin… Form dolduranlara olumlu/olumsuz mutlaka geri dönüş sağlanacak… Olumlu başvuru sahiplerine uzman danışmanımız İstanbul merkezimizde yüz yüze görüşerek detaylı bilgi verecektir.

FORMU DOLDURMAK İÇİN
LÜTFEN BURAYI TIKLAYIN!

fish and twist franchise bayilikİşte FISH & TWIST restoranlarında misafirlerimize sunacağımız seçenekler;

İster ekmek arasında, ister hamburger, dürüm ya da pizza olarak… Fit kalmak isteyenlere salatamız da balıklı… Makarnamız ise hem doyurucu, hem gurme bir lezzet seçeneği… İlave soslarımız ve yancı lezzetlerimiz şimdilik sürpriz kalsın. 

Yapılan tüketici test tadımlarında, özellikle çocuklar, kadınlar ve hatta balık sevmeyenler! Üretim tesisimizde özel marinasyon sonrası, döner tekniğiyle pişirilen, 5 çeşit balık arasından tercih edilebilen, sağlıklı ve lezzetli ürünlerimizi çok sevdiler.

FISH & TWIST restoranlarımızda ürünlerimizi tadanlar, -18 dolaplarımızdan paketli ürünlerimizden tercih ettiklerini satın alıp evlerine götürdüklerinde, mutfak becerileriyle farklı lezzetler oluşturup, bizim şeflerle yarışacaklar, bundan eminiz!... Ayrıca paketli ürünlerimiz, yalnız yaşayan ya da yemek yapma vakti kısıtlı olanlar için de çok büyük bir avantaj…

fish and twist franchise bayilik

 

fish and twist franchise bayilikKatkısız, glütensiz ve koruma amaçlı hiçbir kimyasalın girmediği ürünlerimizin, lezzetli ve sağlıklı olduğu yurt dışında da tescillendi. 

Son teknolojiyle donatılmış bir otomasyona sahip SEA ART üretim tesisimiz, el değmeden, hijyenik şartlarda, döner tekniğiyle pişirilen, robotlar tarafından kesilen, yine el değmeden ayrı ayrı paketlenen, 5 ayrı balık çeşidinin, ulusal ve uluslararası tüm sertifikasyonlarını tamamlamış, bunların yanına Helal ve Koşer sertifikalarını da katmış, benzersiz bir tesis.  

Sea Art Ürünleri Dünya Lansmanı

Bir Franchise restoran zinciri kurulurken, başarı için gereken birçok faktörün ilki, Franchisee’lerin, bayilerin, şubelerin arkasında kesintisiz bir üretim gücü olması gerektiğine inanıyoruz.

fish and twist franchise bayilikİşte bu sebeple 8 ay önce yatırımımızı yaptıktan sonra, üretim tesisimizi kurduk, ürün ARGE çalışmalarımızı dahi, kendi tesisimizde sağlığa uygun şartlarda tamamladık ve sertifikalarımızı alarak yola çıktık.

Ürünlerimizin dünya lansmanını İspanya’da yaptık. Nisan ayında, Barcelona’da dünyanın en önemli deniz ürünleri fuarı olan “Global Seafood Marketplace” 2022 Fuarına katıldık… 155 ülkeden yaklaşık 30.000 profesyonel ziyaretçinin huzurunda ürünlerimizi başarıyla tanıttık… Özellikle, yabancı dünya devi market ve restoran zincirlerinin, Sea Art ürünlerine ilgisi ve satın alma talepleri,  sadece Türkiye’de değil orta vadede tüm dünyaya yayılacak olan Fish & Twist restoran zincirimiz adına çok olumlu ve onur vericiydi.


Türkiye'de Franchise
FISH & TWIST’in bir fast food restoran zinciri olarak, dünya markası olma yolunda, daha ilk uluslararası ürün lansmanından başarıyla ayrılması, Türkiye’de Franchise verme programımızı öne çekerek, bizi yatırımcı talepleri alma ve değerlendirme noktasına getirmiştir.

Bu nedenle, Türkiye’de bayilik ve Franchise alanındaki en önemli “pazar yeri” olan, Bayim Olur musun projesine katılarak siz değerli üyeler ve yatırımcı adaylarına buradan seslenmek istedik.
FISH & TWIST için, sektörün gıda Franchise tarafında birçok markanın büyüme süreçlerinde yer almış başarılı danışmanlar çalıştı… 

Hazırladıkları bütçeler, kar zarar analiz ve öngörü tabloları ile Fish & Twist restoran yatırımcılarımızın en doğru yatırımı yapacağına önce kendileri inandılar… 

Kötüden iyiye doğru, dükkân başına kârlılık senaryoları hazırladılar. 
Franchise alacak yatırımcıların sürdürülebilir ve kârlı bir iş sahibi olabilmeleri için gereken tüm hazırlıklar yapıldı.

Siz de bir FISH & TWIST Fast Food restoranı açarak kendi işinizin sahibi olmak istiyorsanız, sınırlı sayıda vereceğimiz Franchise fırsatını değerlendirmek için formumuzu eksiksiz doldurarak, sizi tanımamıza izin verin… Form dolduranlara olumlu/olumsuz mutlaka geri dönüş sağlanacak… Olumlu başvuru sahiplerine uzman danışmanımız İstanbul merkezimizde yüz yüze görüşerek detaylı bilgi verecektir.

FORMU DOLDURMAK İÇİN
LÜTFEN BURAYI TIKLAYIN!