Zater Döner, Kazan-Kazan İş Modeli Sunarak Fark Yaratıyor - "Antakya'nın Eşsiz Lezzetleriyle Tanışın"

Haberin tarihi: 10.01.2024 14:01:21

Zater Döner Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Zater Döner franchise bayilik başvur

Zater Döner, 2014'te Denizli Kınıklı Kampüsünde ilk şubesini açarak Antakya lezzetlerini modern bir bakış açısıyla birleştirerek hızla büyüyen bir marka haline geldi. Şu an 2 ülkede 4 farklı şehirde 6 şube ile hizmet veren Zater Döner, 2024 sonuna kadar ulaşmayı hedeflediği 50 şube ile franchise modelinde kazanan bayiler ve marka olma yolunda ilerliyor.

Zater Döner FranchiseDenizli Kınıklı Kampüsünde 2014 yılında ilk şubesini açarak lezzetseverlere unutulmaz bir deneyim sunan Zater Döner, Antakya'nın eşsiz tatlarını modern bir yaklaşımla birleştirerek Tavuk Döner konseptine yeni bir soluk getirdi. İlk şubesinin açılışıyla birlikte, marka kapsamlı bir Ar-Ge sürecine girişerek sürekli yenilik ve gelişim peşinde koştu.

Hızlı servis, mükemmel sunum, yenilikçi ürünler ve güçlü teknolojik altyapısıyla Zater Döner, sadece lezzetli bir ürün sunmakla kalmayıp, müdavimlerine benzersiz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Bugün itibariyle 2 ülkede, 4 farklı şehirde ve 6 şubesi ile hizmet veren marka, 2024 yılı sonuna kadar 50 şubeye ulaşma hedefiyle büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyor.


Zater Döner FranchiseZater Döner, sadece bir tavuk döner markası olmanın ötesine geçmiş, müdavimlerinin yoğun sevgisi ve bağlılığıyla kendini öne çıkarmıştır. Lokasyonlarıyla öne çıkan Zater Döner, açık ara en çok tercih edilen ve sevenlerin buluşma noktası haline gelmiştir. Bayilik almak, aynı zamanda bu sevgiyle bağlanılan markanın bir parçası olmayı ifade ediyor.

Franchise modelinde fark yaratma hedefiyle, Zater Döner, kazanan bayiler ve kazanan marka anlayışını benimsemektedir. Ciro kar payı talep etmeyen marka, bayilerinden Zater Döner kalitesinden ödün vermemelerini ve müdavim memnuniyetine odaklanmalarını bekliyor. Bu bağlamda, marka tedarik sorunlarını en aza indirerek bayilerin işlerini kolaylaştırıyor ve onlara sadece müşterilere kaliteli hizmet sunma odaklılığına odaklanma fırsatı tanıyor. Zater Döner, bu özellikleriyle sadece bir yatırım fırsatı sunmakla kalmayıp, aynı zamanda bir iş ortağı arayışında olan girişimcilere heyecan verici bir fırsat sunuyor.

Zater Döner Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Zater Döner franchise bayilik başvur