Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Homer’s Snacks

Yatırım Bütçesi:
Min:0 - Max:0 tl

Homer’s Snacks 2017 yılında Çanakkale ilinde faal hayatına başlamıştır. Kurucusu  Emre Özer tarafından yıllara dayanan büyük hayaller kurmanın, azim ve çalışkan olmanın artılarıyla temelleri atılmıştır.  

İstanbul doğumlu Emre bey 2010 yılında okumak için geldiği Çanakkale’de eğitim hayatıyla beraber gıda sektöründe tecrübeler edinmiştir. Bu tecrübeler kurduğu markanın altyapısını oluşturmuştur.  Firmanın temellerini ergenlik döneminde kurduğu küçük hayallerle atarak etrafındaki insanların ona inanmasına rağmen inancından ve hırsından vazgeçmeden hedefine ulaşabilmek için büyük  fedakarlıklardan kaçınmamıştır. Gerektiğinde aylarca karlı çamurlu havalarda  kuryelik bile yaparak markasının gelişmesi  için her şeyi göze almıştır.  Homer’s Snacks markası aynı zamanda hırs ve azmin temsilidir. Şuan eşiyle beraber Çanakkale’de türlü piyasa zorluklarına rağmen engelleri aşarak markalarını geliştirmeye için büyümeye başlamışlardır. Yakın arkadaş çevresinden, bölgede ki müşterilerden ve şehir dışından gelenlerden aldığı geri dönüşler ürünlerin kalitesini ve farklı lezzetini ortaya koymaktadır.  Yeni  şehirlere yayılmak için taleplerin oluştuğunu yakında eşinin memleketi İzmir, Bursa ve Ankara’ya franchise ve şube çalışmalarının başladığını bildirilmiştir. 

Sektörde çok çeşitli firmalarda edindiği hamur ve hamur ürünleri, ekmek çeşitleri, satış ve pazarlama tekniklerinde  tecrübelerle kendisini geliştirmiştir. 17 yıldır hizmet sektöründe markası için uzun bir planlama farklı şef ve aşçıların bilgilerini harmanlayarak kendisine özgü tarif ve reçetelerle ‘asla’ sözünü her söyleyen müşterisi Homer’s Snacks müdavimi olmuştur. Yakaladağı kalite ve lezzetin tesadüfi değil çalışkanlığın ve vizyonun ürünü olduğunu her zaman daha iyisi olduğunu ve her zaman daha iyi olacaklarını dile getirmiştir. 

Kuruluş politikalarını kurumsal-butik olarak tanımlayan Emre bey müşteriye iyi bir damak zevki ve ücretinin karşılığı almayı vaad eden göz ve karın doyuran menüler, itinayla hazırlanmış özgün reçeteli ürünlerle müşterisinin karşısına çıkmıştır. Tüm hamur ve hamur ürünleri firma dahilinde hazırlanarak dışarıdan herhangi bir tat değişikliği ve  işleyişin aksamasına izin vermemektedir. Homer’s Snacks satışında olan her bir gıdanın satışa hazır hale gelmesi için en az 7-8 ay çalışmasını yapmaktadır. Eşiyle beraber ‘yemeyeceğin ürünü müşteriye sunma’ mottosuyla hem öncü hem muadillerinden farklı lezzetlerle farkını ortaya koymaktadır. 

Büyümenin yalnızca ticari-ekonomi olarak değil vizyon ve msiyon olarak da her zaman ilerisini düşünen firmamız ilerici çağdaş  olmayı kendisine ülkü edinmiş yatırımcılarla görüşmeyi beklemektedir. 
 

Son güncelleme tarihi: 17 Ağustos 2023 01:55

Yatırım Bütçesi

0 - 0 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Sektör

Gıda / Fast Food

Kuruluş Yılı

2017

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Homer’s Snacks