Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Redstone

Yatırım Bütçesi:
Min:250.000 - Max:500.000 tl

Başaranlar Yatırım Holding A.Ş. iştiraklerinden biri olan Redstone Global Franchising Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş.; 12 Temmuz 2021 tarihinde alanında sayısız Dünya şampiyonluklarına sahip gayrimenkul ve lüksün markası Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın liderliğinde gayrimenkul, finans, kültür ve tarih şehri İstanbul’da kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün ünlü ismi, nam-ı diğer “Gayrimenkul Kraliçesi” unvanlı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Redstone Global Franchising Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş. markası ile geleceğe imzasını atarak, Türkiye’ye uluslararası ve %100 yerli sermayeli bir şirket kazandırmış oldu.

Redstone; bir ay gibi kısa bir süre içerisinde, sadece sosyal medya duyurusu ile onlarca franchise açarak, sektörde deprem etkisi yaratmış, yerli ve yabancı yatırımcıların ve sektördeki rakiplerin gözlerini dikkatle Türkiye’ye çevirmesine neden olmuştur.

Genel Merkezleri İstanbul (Türkiye), New York (ABD) ve Londra’da (İngiltere) bulunan şirket, Türkiye’de ve dünyada uluslararası franchise sistemi ile sektörü sadece büyütmeyi değil sektörün çatı kuruluşu olmayı hedefliyor.

Yerli sermaye ile kurulmuş tüm dünyada büyümeyi ve global bir marka olmayı hedeflemiş gayrimenkul Franchising firmasıdır. Redstone Gayrimenkul Franchising firması olarak marka standartlarında Franchising ofisler oluşturarak büyümek ve pazardan önemli ölçüde pay almak hedefindedir. Aynı zamanda yurt dışında Master Franchising ülke bayi sözleşmeleri ile global pazarda etkin bir marka olmak istemektedir. Sözleşme imzaladığı Franchising bayilerinin Redstone kurumsal kimliği ve prensipleri doğrultusunda Taşınmaz Ticareti Aracılık yönetmeliğine uygun hizmet sunulan müşterilere gerekli değeri sağlayan ofisler olması için çalışmaktadır. Redstone sisteminde bulunan profesyonellerin eğitimlerinden kartvizitlerine, ortak özel ağdan brandalara kadar kurumsal marka standartları içindedir.

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 12:33

Yatırım Bütçesi

250.000 - 500.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

200

Kârdan Alınan Pay

%5

Bayi/Franchise Hedefi

Yurtiçi – 500, Yurtdışı – 3500

Sektör

Gayrimenkul Franchising

Kuruluş Yılı

2021

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Redstone Global Franchising Gayrimenkul Hizmetleri