Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Shantigo

Yatırım Bütçesi:
Min:260.000 - Max:595.000 Euro

Küresel pandeminin uluslararası seyahatler üzerinde büyük bir etkisi oldu ve bu durum önümüzdeki yıllarda da devam edecek görünüyor. Yeni yerler keşfetme merakı, doğayla içiçe olma arzusu, daha esnek ve sosyal mesafeli açık hava seyahatlerine ilgiyi çoğalttı. Son araştırma ve istatistikler de bunu doğruluyor.

Benzersiz bir konaklamalı tatil ve seyahat deneyimi sunan karavanlara yönelik talepte büyük bir artış gördük ve karavanlarımız artık her zamankinden daha popüler. 

Artan taleple başa çıkmamıza yardımcı olmak ve var olan muazzam fırsatlardan yararlanmak için Shantigo Karavan’ı franchise etmeye karar verdik.

Markamızın değerini koruyarak yükselen talebi doğru kişilerle faydaya dönüştürüp kazancı paylaşmak için bu yıl sadece 5 franchise vereceğiz.

Shantigo franchise, zahmetli, az kazandıran sıradan franchise seçeneklerinden bıkmış girişimcileri hedefler. Shantigo franchise, üç farklı franchise planıyla prestijli, saygın ve keyifle sürdürülebilir sıra dışı bir işletme sahibi olmak isteyen girişimciler için idealdir.
 

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 12:28

Yatırım Bütçesi

260.000 - 595.000 Euro

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 5 yeni franchise

Sektör

Karavan

Kuruluş Yılı

2020

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Shantigo