Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Veganarsist

Yatırım Bütçesi:
Min:250.000 - Max:2.000.000 tl

2016 yılı Kasım ayında, markamızın yaratıcı şefi Emre Aydoğan'ın Antalya'da tatildeyken tanıştığı bir vegan arkadaşı sayesinde, vegan yaşam felsefesinin inceliklerini ve vegan dostlarımızın ihtiyaçlarını öğrenerek, çözüm üretmek amacıyla böyle bir serüvene başlamış olduk.  Öncelikle, hayvansal ürün satan bir zincir markanın franchise’ı olarak İstanbul –Çekmeköy’de işlettiğimiz restoranımızda vegan burger yaparak ilk adımı attık. 6 ay daha aynı yerde hem eski hayvansal ürün markasıyla hem de “ VEGANARSİST “ markasıyla yolumuza devam ettik. Ancak, işe başladığımız toplam 1,5 yıllık süreçte, markamızın yaratıcı şefi Emre Aydoğan yavaş yavaş vejetaryenliğe dönmüştü. Bu sebeple artık hayvansal ürünlere dokunmak ve üzerinden para kazanmak istemediğinden, hayvansal ürün satan bir zincir markanın franchise’ı olarak İstanbul –Çekmeköy’de işlettiğimiz restoranımızın 15.03.2018 tarihinde kapatılmasını ve 02.04.2018 tarihinde İstanbul –Nişantaşı’nda küçük ama çok rağbet gören, % 100 Vegan ürünlerle hizmet veren “VEGANARSİST”in açılmasını sağladık. Herkes Vegan Beslenebilsin ve Vegan Olmayanların Yediği Herşeyi Veganlar da Yiyebilsin Diye VEGANARSİST" düstüruyla yola çıkan markamız bugün Kadıköy ve Balat olmak üzere İstanbul'da iki ayrı lokasyonda restoran olarak, İstanbul 5. Levent ve Bahçelievler ile İzmir Seferihisar'da franchise olarak kapalı mutfak konseptinde Sadece Gel-Al ve Paket Servis şeklinde haftanın her günü saat 11:00-22:00 arası hizmet vermekte olup; yakında İstanbul Bostancı ve Maslak ile Ankara Çankaya'da yine franchise olarak kapalı mutfak konseptinde Sadece Gel-Al ve Paket Servis şeklinde haftanın her günü saat 11:00-22:00 arası hizmet verecek olan 3 yeni şube açılışı daha yapılacaktır. Türkiye’de ilk defa Tantuni, Kokoreç, Ciğer, Adana Dürüm, Urfa Dürüm, Kajran ( Kajudan Vegan Ayran ), Islak Hamburger, Midye Dolma, Yoğurtlu Köfte, Midye Tava, Kadınbudu Köfte, İslim Kebabı, Patlıcan Kebabı, İzmir Köfte, Sebzeli Bodrum Döneri, Laz Böreği Tatlısı, Muhlama, Hamsili Pilav gibi yemeklerin % 100 vegan versiyonlarını sunarken aynı zamanda Lahmacun, İçli Köfte, beş çeşit Burger, Mantı, Sucuk, Anne Yemekleri, Sütlü ve Şerbetli Tatlılar, Kurabiyeler, Çorbalar, Dürümler, Tostlar, Sandviçler ile Türk Mutfağını tamamen veganize ederek, katkı maddesi, koruyucu, bağlayıcı ya da kimyasal madde kullanmadan, tamamen ev mutfağında Nevin Anne'miz tarafından hazırlanan, anne eli değmiş zengin bir % 100 Vegan menü sunmaktadır. Ayrıca www.veganarsist.com Web adresimizden, Türkiye'nin her yerine pişmiş / yarı pişmiş ve soğuk olarak tüm ürünlerimiz kargo ile sipariş edilebilmektedir.  Restoran – Kafe Formatı: En az 50 m2 kapalı alan ve tercihen en az 30 m2 açık alan içerisinde hizmet verilecek. Taş Fırın Formatı: İçinde Taş fırını olan, Lahmacun, Pide, Pizza, Kumpir, İçli köfte, 1 çeşit Çorba, 2 çeşit tatlı, Kajran ( Kajudan vegan ayran) şeklinde sınırlı menüyle en az 50 m2 kapalı alan içerisinde ağırlıklı olarak gel-al ve paket servis şeklinde hizmet verilecek. Şarküteri Formatı: Vegan mezeler ve Vegan şarküteri ürünleri ile en az 25 m2 kapalı alan içerisinde gel-al ve paket servis şeklinde hizmet verilecek. Hayalet Mutfak Formatı: En az 25 m2 kapalı alan içerisinde sadece gel-al ve paket servis şeklinde hizmet verilecek. Korner, Kiosk Formatı: AVM’ler, Hastaneler, Üniversiteler ya da çok merkezi yerlerde en az 9-16 m2 içerisinde çok hızlı biçimde 8-10 çeşit ürünle fast food formatında hizmet verilecek. Karavan Formatı: Yurtiçi ve yurtdışı vegan olan ya da olmayan tüm festival konser vb. etkinliklerde minimum 8 m2 iç alana sahip bir karavanla hizmet verilecek. Stand Formatı: Yurtiçi ve yurtdışı vegan olan ya da olmayan tüm festival konser vb. etkinliklerde minimum 9-16 m2 alanda hizmet verilecek. Tüm formatlar için, ürünlerin % 90’ı pişmiş ve soğuk olarak imalathanemizden, kalan % 10 ise diğer tedarikçilerimizden alınacak olup, günlük kullanılacak kadar olanlar standart buzdolaplarında, kalanları derin dondurucularda muhafaza edilecektir. Şubelerimizde yemek pişirilmeyecek olup, sipariş geldiğinde buzdolaplarında pişmiş ve hazır olarak bekleyen ürünler ısıtma işlemlerinden geçerek fast food mantığıyla sunuma hazırlanacaktır. Şube mutfaklarında, yalnızca Sanayi Tipi Tost Makinesi, Sanayi Tipi Dürüm Tost Makinesi, Fritöz, Mikrodalga Fırın, Ocak, Derin Dondurucu, Buzdolabı, Tezgâhlar ve raflar olması gerekecektir. Ayrıca El Blenderı, Milkshake Blenderı vb küçük ev aletleri gerekecektir. Paket servis için de kendi motorcularının yanı sıra Yemek Sepeti, Getiryemek, TrendyolYemek, Fuudy uygulamalarının motorcuları ile de çalışılabilecektir.

Son güncelleme tarihi: 18 Ekim 2023 12:17

Yatırım Bütçesi

250.000 - 2.000.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

1

Bayi/Franchise Adedi

8

Ortalama Kâr Oranı

Brüt:%33, Net:%25

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2023 yılı için 40 yeni franchise

Sektör

Restoran-Vegan

Kuruluş Yılı

2018

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

Belirtilmemiş - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Veganarsist