Favorilere Eklendi
Başvurunu Aldık !
Sana en kısa zamanda dönüş yapacağız.

Yeşil Adam Kozmetik Doğal Ürünler

Yatırım Bütçesi:
Min:25.000 - Max:250.000 tl

Geleneksel temizliğin ve bakımın yüzyıllardır tek adresi olan sabunlar, Yeşil Adam  Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları’nda, dermatologlar ve etnobotanik uzmanları tarafından cildiniz için özenle geliştirilen doğal sabun çeşitleri ile cildiniz asla kurumaz. 

Aksine, nemlenirken bir yandan da ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri alır. Özellikle kuru cilde sahip kişilere önerilen zeytinyağlı sabun ile teniniz ihtiyaç duyduğu nemi ve esnekliği geri kazanır. Yeşil Adam doğal sabun çeşitleri organik içerikler kullanılarak üretilmiştir. 

Mükemmel cilt bakımının yanı sıra cildinizde uzun süre kalıcılığı olan hoş kokusu sayesinde Yeşil Adam doğal katı sabunlarından vazgeçemeyeceksiniz! İster günlük el temizliğiniz ister vücut bakımınız için kullanabileceğiniz sabunları keşfedin ve geleneksel cilt bakımının tadını çıkarın! Üstelik paraben içermez.ve Gliserinlidir.

Yeşil  Adam kozmetik  ve doğal  ürünler üretimi ve satışı yaparak bayilikler  oluşturmaktır.320 çeşit  sabun  400 çeşit  parfüm  dezenfektan  doğal  ürünler  bitkisel yağlar  bitkisel otlar şampuan krem şifalı taşlar gibi geniş  bir yelpazeye sahiptir.Gıda bölümü içinde arge çalışmaları devam etmekte ve yakında çıkacaktır.Yeşil Adam bayiliğini ve franchise aldığınızda gelecek içinde çok güzel bir yatırım yapmış olacaksınız.   

Yeşil  Adam   bayilerine kira desteği  reklam desteği ve çok yüksek kar marjları vermektedir.Hareketli lokasyonlar tercih sebebidir.Gerekli yatırım bütçesine sahip olmak,markaya güven,vizyon,hareketli lokasyonlar tercih sebebidir.

Son güncelleme tarihi: 25 Şubat 2022 05:15

Yatırım Bütçesi

25.000 - 250.000 tl

Firmaya Ait İşletme Adedi

10

Bayi/Franchise Adedi

10

Ortalama Kâr Oranı

%100

Kârdan Alınan Pay

Alınmıyor

Bayi/Franchise Hedefi

2020 yılı için 100 yeni franchise

Sektör

Kişisel Bakım/Kozmetik/Doğal Ürünler

Kuruluş Yılı

2010

Merkez Ülkesi

Türkiye

İl - İlçe

ANKARA - Belirtilmemiş

Proje Eğitimi

Var

Pazarlama Eğitimi

Var

Personel Eğitimi

Var

Firma Markası

Yeşil Adam Kozmetik Doğal Ürünler