Cajun Corner Franchise Sistemi - "Hangisini Seçersen Seç Doyacaksın!"

Haberin tarihi: 25.07.2022 15:07:05

Cajun Corner Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

CarrefourSA franchise bayilik başvur

Temelleri 2017 yılında atılan Cajun Corner işini severek yapanların, lezzet tutkusu ve yenilikçi anlayışı ile birlikte piyasadaki liderliğini sürdürmekte. Misafirlerine en lezzetli yemekleri sunma gayesinde olan Cajun Corner bu hedefini 20 binin üzerinde haneye ulaşarak taçlandırmıştır. 

Cajun Corner Franchise BayilikKuruluşuyla beraber kaliteli hizmet-kaliteli yemek anlayışını baz alan Cajun Corner sürekli inovasyon ile menülerini ve sistemlerini güncelleyerek yatırımcıları için düşük bütçeli yüksek kazanç modelini sürdürmekte. 2022 yılında 100’e yakın franchising ile ilerleyen Cajun Corner, hedeflerinin aylık olarak artışıyla birlikte sektörde yeni tip franchising anlayışını sürdürmekte. Yüksek kâr marjının yanı sıra prestijli iş imkânı sunan Cajun Corner, kazançlı sistemiyle yatırımınızı kısa vadede geri kazandırıyor. 

Sektörde büyük porsiyon ve uygun fiyat prensibiyle ilerleyen Cajun Corner, kısa sürede misafirlerinden büyük ilgi gördü. Bunu gerçekleştirirken de katkısız ve taze ürün kullanmayı şart koşan bir mutfak yarattı. Herkesin kaliteli yemekler yemeye, dünya mutfağını tatmaya hakkı olduğunu savundu ve Türkiye'nin hızlı servis restoran zinciri sektörüne 2017-2018 Yılında başarılı bir giriş yaptı. 

Franchising sistemi üzerinde uzun süre çalışan ekip, yeni tip franchising sistemi ile Türkiye de fark yarattı ve kısa sürede 100’e yakın şubesi ile başarısını kanıtladı. Franchising olarak başvurduğunuz ve onayını aldığınız zaman, Cajun Corner prensip ve anlayışı ile sektöre giriş yapmış olursunuz. 

Bu sistemde, sizlere düzenli eğitim ve denetim desteğinin yanı sıra açılış sürecinde mimari ve proje desteği ile sektöre yabancı dahi olsanız bayisine kolaylık sağlayan Cajun Corner genel işletme eğitimi ile birlikte sürecin istenilen standartlar da olmasını sağlamaktadır.

Cajun Corner Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

CarrefourSA franchise bayilik başvur