Emin Adımlarla İlerleyen Atawich Franchise Veriyor - "Mutlu Müşteri, Mutlu Franchise ve Mutlu Personel"

Haberin tarihi: 28.04.2022 11:04:08

Atawich Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

İran’da Atawich 2000 yılında Atawich markasıyla ilk şubesini Tahran'da açan İranghoosht Şirketi, sağlam temeller ile atılan; üretim (15 000 m2'lik Tesis), lojistik filosu (80'den fazla araç), mutfak akademisi (12 yıldır şubelere yetkin personel istihdamı), CRM, Ar-Ge ve Kalite Denetim Birimleri sistemi ile şu an İran'da 100'den fazla şubeye sahiptir.  Atawich ürün gamı olarak burger, pizza, sandviç, hot dog ve kendine has lezzetleri ile tüm zenginlikleri bir arada barındıran tek zincir fast food markasıdır. 2014 yılından itibaren İrangoosht Holding olarak bünyesindeki 10'dan fazla şirket ile İran’nın; şube sayısı, üretim hacmi, tedarik kapasitesi ve cirosu ile en büyük fast food markası olarak ilk 10 şirketinden biridir. 

Atawich Franchise BayilikTürkiye’de Atawich Atawich markası ekonomik kriz, hammadde tedariki sıkıntısı, pandemi gibi tüm dünyayı etkileyen küresel olumsuzlukları fırsatlara çevirerek, güçlü altyapı ve organizasyonu ile daha da sağlam adımlarla ilerlemektedir.  
Türkiye operasyonu açısından, açılan şube sayısı, merkez ofis ve üretim bandı olarak kısa zamanda yüksek kapasiteye ulaşması; titizlikle hazırlanan, tüm detayları ile düşünülen Ülkeler Operasyon Planı (ÜOP) sayesindedir. Atawich, uzman ekiplerin uzun soluklu çalışmasının eseri olan ÜOP’de, Türkiye’de yapılacak olan her hamlenin detaylarını, kronolojik olarak hayata geçirmektedir. Atawich’in şube açma stratejisi, uzman kiralama ekibinin saha ve bölge çalışmaları sonucunda, hazırladıkları fizibilite raporlarına istinaden, lokasyonun mevcut durumu ve kısa vadede gelişimi dikkate alınarak belirlenmektedir. 

Bu strateji şubelerin satış hacmini arttıracak olan pazarlama çalışmalarının (Televizyon reklamları, radyo spotları, bilbord, megalight, pole banner gibi açıkhava uygulamaları, Google ve Instagram gibi dijital platformlar) etkisini kısa sürede göstermesine de kolaylık sağlamaktadır. Türkiye’de faal olan 10 şube, tadilat aşamasında olan 5 şube bulunmakla beraber; 1800 m2 üretim tesisi ve 800 m2 ofis plazası ile 2022 yıl sonuna kadar toplam 35 şube sayısı hedefine emin adımlarla ilerlemektedir.   

Atawich Franchise BayilikDünya’da Atawich  Nisan 2022 itibari ile, İran’da 100’den fazla, Türkiye’de 10, Almanya’da 3, Irak’ta masterfrancihese olarak sisteme dahil olan 5 şube olarak faaliyete bulunan Atawich, Rusya, Kuveyt, Gürcistan, İspanya, İngiltere ve Azerbaycan’daki masterfrancihese adayları ile görüşmelerini sürdürmektedir. Şirket değerlerinden ve kaliteden taviz vermeden her geçen gün büyümeye devam eden Atawich, bugün dünya genelinde bünyesinde barındırdığı 8.000’den fazla uzman çalışma arkadaşı ile dev bir istihdam sağlamaktadır. 

Mutlu Müşteri, Mutlu Franchise ve Mutlu Personel mottosu ile hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Atawich, ürün kalitesi, lezzeti ve doyuruculuğu ile Dünyada Gıda Endüstrisine büyük katkı sağlayacaktır.

Atawich Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...