Franchise Fırsatı ile Büyüyen Meat Burger - "Damaklarda İz Bırakan Lezzet"

Haberin tarihi: 10.01.2024 16:01:16

Meat Burger Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Meat Burger franchise bayilik başvur

Meat Burger , 2017'den bu yana lezzet yolculuğunda hızla büyüyerek Maslak bölgesinde en iyi burger markası olmayı başardı. Şu anda 5 tamamen kendi şubesine sahip olan marka, franchise fırsatlarıyla Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

Meat Burger FranchiseMeat Burger , 2017 yılında Maslak bölgesinde başladığı lezzet yolculuğunda kısa sürede müşterilerin beğenisini kazanarak en iyi burger markalarından biri haline geldi. Kendi şefleri tarafından yetiştirilen mutfak ekibi, dünya genelinde damaklarda iz bırakan enfes lezzetleri sunuyor. Marka, %100 Dana Eti'ni Balıkesir yöresinden tedarik ederek özel soslar, baharatlar ve reçetelerle organik ve sağlıklı bir lezzet deneyimi sunuyor.

Meat Burger , franchise fırsatlarıyla büyümeye devam ediyor. Çalışkan, disiplinli ve gelişime açık olan franchise/bayi adaylarıyla işbirliği yapmayı hedefliyor. Marka, yatırımcılara karlı bir iş fırsatı, %100 yerli sermaye ve personel eğitim desteği sunuyor. Şu anda 5 şubesi bulunan Meat Burger, tüm şubelerin tamamına ait olduğunu belirtiyor.

Franchise fırsatında karlılık oranı net %15-20 olarak belirtilirken, kost maliyeti %35 olarak açıklanmış. İlk 5 şubeden isim hakkı alınmayacağı ve franchise sözleşmesinin 10 yıl süreceği belirtiliyor. Lokasyon konusunda destek ve yeni nesil uygulamalarla işbirliği yapma yöneliminde olan markanın öncelikli lokasyonları Marmara, Akdeniz ve Ege bölgeleri olarak açıklanmış.

Meat Burger FranchiseAçılacak şubelerin minimum 75m² olması ve 2 farklı konseptin yanı sıra kahve markası hazırlıklarının devam ettiği belirtilmiş. Meat Burger Mutfak, şubelerinde minimum 8 ila 10 personel çalıştırılmasını öneriyor ve insan kaynakları havuzunu düzenli olarak değerlendiriyor. Franchise bayilere personel eğitimleri konusunda destek sağlanıyor.

Sistem ve yazılım alt yapısında ROP Restoran Otomasyon Sistemi kullanıldığı belirtilen Meat Burger , tedarikçilerini düzenli olarak denetliyor ve marka pazarlama stratejilerinde dijital medya ve sosyal medya üzerinden profesyonel bir şirketle işbirliği yapıyor. Markanın büyüme hikayesi ve sunduğu avantajlarla birlikte, Meat Burger , lezzet tutkunlarına yeni şubeler açmak için franchise fırsatlarını genişletmeye devam ediyor.
 

Meat Burger Gurme Mutfak Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Meat Burger Gurme Mutfak franchise bayilik başvur