Maydonoz Döner: Dünya’nın En Büyük Döner Restoran Zinciri

Haberin tarihi: 22.05.2024 14:05:40

Maydonoz Döner Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Maydonoz Döner Franchise

Türkiye’nin geleneksel lezzetini kendine özel sosu ile inovatif bir yorumla sunan Maydonoz Döner, sektörde kısa sürede büyük bir beğeni kazanarak 3 kıta, 6 ülke, 65 şehirde toplamda 300'den fazla şubeye ulaştık. 

Maydonoz Döner FranchiseÖzenle hazırlanan sosları ve eşsiz döner lezzetiyle damaklarda unutulmaz bir tat bırakan Maydonoz Döner, franchise fırsatlarıyla yurtiçi ve yurtdışında yatırımcılarıyla buluşmaya devam ediyor.

Maydonoz Döner Hakkında
Maydonoz Döner, döner kültürüne getirdiği yenilikçi yaklaşım ile geleneksel tatları modern bir ortamda sunmayı amaçlayan bir markadır. Et döner ve tavuk dönerden oluşan doyurucu menü çeşitlerini her yaştan misafirine sağlıklı ve lezzetli olarak sunmaktadır. Ayrıca, kalite standartlarına uygun üretimin yanı sıra lojistik süreçlerini de kendisi yöneterek kaliteyi her aşamada kontrol altında tutmaktadır. 

Maydonoz Döner FranchiseÜretimin Gücü
İstanbul ve Ankara’da bulunan tesislerinde döner üretimini gerçekleştiren Maydonoz Döner, Ar-Ge çalışmaları ile de dönerden yapılan “MayTako” gibi yeni ürünleri sektöre kazandırıyor. Maydonoz Döner, kalite standartlarına bağlı, teknolojik yenilikleri takip eden ve çevreye duyarlı bir üretim anlayışıyla döner sektöründe Türkiye’nin yenilikçi gücünü temsil ediyor.

Franchise Avantajları
Maydonoz Döner, yatırımcısına öncelik vererek daha çok kazanmasını desteklerken, sektörde başarılı ve kalıcı bir şekilde yer almalarını sağlamaktadır. 

İşte Maydonoz Döner’in franchise avantajları:
Güçlü Marka Bilinirliği: Maydonoz Döner, kalitesi ve lezzetiyle kısa sürede geniş bir müşteri kitlesi tarafından tanınmış ve sevilmiştir. Güçlü marka imajı, yeni açılacak şubelerin de hızlı bir şekilde müşteri çekmesine yardımcı olmaktadır.
Maydonoz Döner FranchiseSürekli Eğitim Desteği: Franchise alan iş ortaklarına ilk andan itibaren kapsamlı eğitim programları sunuyor. Restoran yönetimi, müşteri ilişkileri, hijyen ve güvenlik gibi konularda verdiği eğitimlerle iş ortaklarının her zaman yanında olan Maydonoz Döner, ayrıca sürekli hizmet veren operasyon ekibi ile de iş süreçlerinde karşılaşabilecekleri her türlü sorunda destek oluyor.
Reklam ve Pazarlama Desteği: Ulusal ve yerel çapta yürüttüğü reklam kampanyaları ve pazarlama stratejileri ile franchise şubelerinin bilinirliğini artırıyor. Sosyal medya, televizyon, radyo ve diğer mecralarda gerçekleştirdiği etkili reklam çalışmaları ile şubelerin hızlı bir başlangıç yapmasını sağlıyor.
Yer Seçimi ve Lokasyon Analizi: Maydonoz Döner, bayi adayının doğru noktaya yatırım yapabilmesi için lokasyon analiz programı kullanmaktadır. Bu kapsamda müşteri potansiyelinin olduğu altın bölge ve paket bölgesinde ki hedef kitlenin nüfusu, gelir seviyesi, yaş grupları dağılımı, eğitim seviyesi, harcama alışkanlıkları gibi parametreler ile profesyonel lokasyon analizi yapılabilmektedir. 
Maydonoz Döner FranchiseKar Marjı ve Geri Dönüş Süresi: Maydonoz Döner, yüksek kâr marjı ve yatırım kısa geri dönüş süresi ile dikkat çekmektedir. (Türkiye ortalaması 14-18 ay) İşletme maliyetlerimizi minimize eden verimli iş modelimiz sayesinde yatırımcılarımızın kısa sürede kazanç elde etmesini hedefliyoruz.
Kaliteli Tedarik Zinciri: Maydonoz Döner, franchise noktalarına ulaştırmış olduğu ürünleri kendi sevkiyat filosu ile teslim etmektedir. İstanbul, Ankara ve İzmir'de bulunan lojistik kontrol merkezleri ile kendi depolarında bulundurduğu ürünleri Türkiye'nin her noktasına yine kendi filosunda bulunan (-18°C soğutma özelliğine sahip) araçlar ile bayilerine ulaştırıyor. 

Franchise Başvuru ve İletişim
Maydonoz Döner franchise fırsatları hakkında daha fazla bilgi almak için web sitesindeki https://maydonozdoner.com/franchise linkini inceleyebilir ve başvuru yapmak için https://maydonozdoner.com/franchise-formu linki üzerinden bilgilerinizi iletebilirsiniz. 

Ayrıca, 0850 811 27 27 numaralı telefondan iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Maydonoz Döner, lezzet dolu bir geleceğe yatırım yapmak ve aileye katılmanız için sizleri bekliyor!

Maydonoz Döner – Geleneksel Lezzetin Modern Yorumu
 

Maydonoz Döner Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Maydonoz Döner Franchise