Sosyete Resul Accessories Franchise Fırsatı - "1 Yılda 8 Şube"

Haberin tarihi: 3.10.2023 16:10:08

Sosyete Resul Accessories Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Sosyete Resul franchise bayilik başvur

Türkiye'de aksesuar ve bijuteri sektöründe ciddi bir marka eksikliği olduğunu ve her kesime hitap edebilecek bir sektörün potansiyelini fark ettim. Bu fikirle yola çıktık.

Sosyete Resul Franchise FırsatıMarkanıza Uygun Franchise/Bayi Aday Profili: Markamız için uygun franchise/bayi adayları, uzun vadeli işbirliğine açık, yatırım konusunda sorun yaşamayacak, girişken, AR-GE yeteneği olan ve sadakat gösterebilecek kişiler olmalıdır. Ayrıca, eğitime açık olmaları da önemlidir.

Markanızı Tercih Etme Nedenleri: Markamız, sektörde her kesime uygun, karlı bir sektör olup, beden, sezon, renk gibi sorunlarla karşılaşılmaz. Karlılık oranımız her geçen gün artmaktadır.

Kaç şubeniz var? Bu şubelerin ne kadarı markanıza ait, ne kadarı franchise: Toplamda 8 şubemiz bulunmaktadır, bunların tamamı bize aittir ve bu şubeler yatırımsız bir şekilde 1 yılda açıldı.

Karlılık Oranı: Karlılık oranımız brüt olarak minimum %300'dir ve her geçen gün artmaktadır.

Sosyete Resul Franchise FırsatıKost Maliyeti: Kost maliyetimiz lokasyona göre değişmektedir, genellikle %30 ile %40 arasında değişir.

Franchise Bedeli: Franchise bedeli belirlenmemiş.

Franchise Sözleşme Süresi: Franchise sözleşmesi 5+5 yıl olarak planlanmıştır.

Şube İnşaatı ve Maliyeti: Şube inşaatını biz yapmayı tercih ederiz, ancak franchiselarla anlaşma sağlandığında, konsepte uygun olarak kendileri de inşaatı yapabilirler. Maliyet, lokasyon, dükkan büyüklüğü ve durumuna göre değişir ve yaklaşık olarak 500.000 TL'ye kadar olabilir.

Royalty Payı: Royalty alınmıyor.

Sosyete Resul Franchise FırsatıReklam Katılım Bedeli: Reklam katılım bedeli alınmıyor.

Lokasyon Desteği: Lokasyon belirleme konusunda yardımcı olabiliriz ve bu hizmet için bir ücret talep edebiliriz.

Yurt İçi Lokasyon Öncelikleri: Öncelikle Kadıköy ve Bakırköy gibi İstanbul bölgelerine odaklanıyoruz. Yurt dışı açılım planlarımız henüz gelişmemiştir.

Açılacak Şube M² ve Konseptleri: Açılacak şube için minimum 80 m² gerekli olup, A/B/C plus gibi çeşitli konseptlerimiz bulunmaktadır.

Asgari Personel Sayısı: Açılacak şubede en az 2 personel olmalıdır.

İnsan Kaynakları Havuzu ve Eğitim Desteği: Şu an için bir insan kaynakları havuzumuz yok, ancak bu konuda işbirliği yapmaya açığız.

Personel Eğitimleri: Personel eğitimleri konusunda bir çalışmamız yok, ancak bu konuda destek sağlamaya açığız.

Sistem ve Yazılım Altyapısı: Kendimize ait bir kasa programımız bulunmaktadır ve bu programın kurulumunu sağlayabiliriz.

Sosyete Resul Franchise FırsatıÇağrı Merkezi: Çağrı merkezimiz bulunmamaktadır.

Tedarikçi Denetimi: Tedarikçilerimizi düzenli olarak denetliyoruz.

Marka Pazarlama ve PR Stratejileri: Şu an için bir marka yüzümüz yok, ancak pazarlama ve PR stratejilerini geliştirmeyi planlıyoruz ve sosyal medya yönetimi ile reklam çalışmalarına başlamayı düşünüyoruz.

 

Sosyete Resul Accessories Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Sosyete Resul franchise bayilik başvur