The Goat Coffee Franchise Fırsatı - "Düşük işletme maliyeti ve minimum personel gereksinimi ile akıllı bir yatırım fırsatı sunuyoruz."

Haberin tarihi: 3.10.2023 18:10:04

The Goat Coffee Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

The Goat Coffee franchise bayilik başvur

2019 yılında kurulan The Goat Coffee Company, nitelikli soğuk kahveye kolayca ulaşılabilmesini hedefleyerek pazarda The Goat Cold Brew markasıyla yerini aldı.

The Goat Coffee Franchise FırsatıHoreca kanalları, market zincirleri ve benzin istasyonları gibi birçok noktada ürünlerimiz tüketiciyle buluştu. 2023 yılına gelindiğinde, yaklaşık iki yıllık bir altyapı çalışmasının ardından The Goat Coffee & Bakery ile kafe işletmeciliğine adım attık. Bu yeni konseptlerimizle birlikte markamızın bilinirliğiyle doğru orantılı olarak büyümeye devam ediyoruz.

Markanıza Uygun Franchise / Bayi Aday Profili: Franchise ve bayi adaylarının markamıza uygun olmaları için işletme becerileri, liderlik yetenekleri ve işletmeyi büyütmeye olan istekleri kritik öneme sahiptir. Adaylar aynı zamanda markamızın değerlerini benimsemeli ve bu değerleri korumaya sadık olmalıdır. Ayrıca işletme standartlarını ve operasyonel gereksinimleri karşılayabilecek kapasiteye sahip olmalıdır. Uzun vadeli bir iş planına ve büyüme vizyonuna sahip olmaları da markamızla uzun süreli ve başarılı bir iş birliği için önem taşımaktadır

Markanızı Tercih Etme Nedenleri: The Goat Coffee Mix Shop'ta, az sayıda personelle verimli bir şekilde işletilebilen ve kahve severlere soğuk ve sıcak kahve kokteylleri ile çeşitli kahve seçenekleri sunan bir kiosk konseptine odaklanıyoruz. Bu kiosk, hızlı tempolu bir yaşam tarzı için tasarlandı ve müşterilere paket servis sunarak kaliteli bir kahve deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Kompakt tasarımı sayesinde farklı konumlara kolayca yerleştirilebilir. Düşük işletme maliyetleri ve minimum personel gereksinimi ile akıllı bir yatırım fırsatı sunuyoruz. Kendi tarzımızı yansıtarak müşterilerimizin her fincan kahve ile özel anılar yaratmasına olanak sağlıyoruz.

The Goat Coffee Franchise FırsatıKaç şubeniz var? Bu şubelerin ne kadarı markanıza ait, ne kadarı franchise: Şu an itibariyle 3 şubemiz faaliyette. Ayrıca, yeni şubeler açma çalışmalarımız devam ediyor. 2024 planlarımız arasında, toplamda 22 The Goat Coffee Mix Shop şubesi daha açmayı hedefliyoruz. Bu 3 şubeden biri, kendi işletmemiz olan THE GOAT COFFEE ACADEMY'ye aitken, diğer iki şube franchise olarak işletilmektedir.

Karlılık Oranları: Karlılık olarak bölgesel değişkenlikler gösterse de tüm maliyetler sonrası %60 - %80 oranda bir karlılık.

Kost Maliyeti: %40.

Franchise (İsim Hakkı) Bedeli: 3 farklı konseptimiz için değişkenlik gösteriyor. Ancak İlk 5 franchising talebinden bir ücret talebi olmayacaktır. Sonrasında  7.500 Euro – 10.000 Euro – 15.000 Euro  üç çeşitte uyguluyoruz

Franchise Sözleşme Süresi: 5 yıl.

The Goat Coffee Franchise FırsatıŞube İnşaatı ve Maliyeti: Evet anahtar teslim kendimiz inşa ediyoruz. Franchise kendi de bizim mimari projemiz üzerinden belirli bir çizim bedeli karşılığı inşaat yapabiliyor.

Coffee & Bakery ve Coffee Mix Shop konseptlerimiz 25,000 Euro – 40.000 Euro aralığında kaba inşaat hariç , anahtar teslim yapılabiliyor

Royalty Payı: %6 Royalty payı almaktayız.

Reklam Katılım Bedeli: Lokasyon odaklı çalışmalarımıza istinaden katılım bedeli alıyoruz.

Lokasyon Desteği: Profesyonel lokasyon desteği şu anda verilmemektedir.

The Goat Coffee Franchise FırsatıYurt İçi Lokasyon Öncelikleri: Konseptimizin kolay ulaşılabilirliği  göz önüne alınarak, hızlı tempolu bir yaşam tarzı yansımasının olduğu, iş alanları, iş merkezleri, alışveriş merkezleri , yürüme yolları,  üniversite , beach , otel içi vs. noktalarda konumlandırma uygunluğu olan Türkiye’nin her noktasında genç nüfusu hedeflemektedir. Marka hedefleri arasında yurdışı bulunmakla birlikte markamız 28 ülkede patentli olarak bulunmaktadır. Yurtdışına dönük çalışmalarımızı 2025 senesi içerisinde planlamaktayız.   

 

Açılacak Şube M² ve Konseptleri:

  • The Goat Coffee Mix Shop: 9 metrekare
  • The Goat Coffee & Bakery: Minimum 30 metrekare
  • The Goat In Store: Minimum 4 metrekare

Asgari Personel Sayısı:

  • The Goat Coffee Mix Shop: 2 personel
  • The Goat Coffee & Bakery: 4 personel (2 vardiya)
  • The Goat In Store: Mağaza durumuna göre değişebilir.

İnsan Kaynakları: The Goat Coffee Academy’de bir Barista havuzu bulunmaktadır.

Personel Eğitimleri:

  • Makine kullanımı
  • Reçete
  • Kafe Yönetim Sistemi
  • Sosyal Medya Kullanımı

Sistem ve Yazılım Altyapısı:

  • Kafe Yönetim Sistemi: ERP 12
  • The Goat Repzone: Sipariş ve tahsilat yönetimi

Çağrı Merkezi: 8 mağaza sonu aktive olacak bir çağrı merkezi çalışmamız bulunmaktadır.

Tedarikçi Denetimi: Operasyon sorumlularımız, dönemsel denetimlerin yanı sıra gizli müşteri çalışmaları ile tedarikçileri denetlemektedirler.

Marka Pazarlama ve PR Stratejileri: Marka yatırımcılarımız,  Ulusal ve Global bir çok firmaya hizmet vermekte olan 360 entegre bir reklam ajansı sahipleridir.   Özellikle FMCG sektöründe bir çok firma ile işbirliği yapmaktadır. Yılların biriktirdiği bu Knowhow The Goat Markasının en kuvvetli silahıdır. Marka yönetimi ve inşaası konusunda tüm Franchis yatırımcılarına destek vermekte olup, özellikle tasarım ve içerik konusunda tam destek yaratmaktadır.

The Goat Coffee Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

The Goat Coffee franchise bayilik başvur