"VR HOUSE" Franchise Modeli - İlk "Sanal Gerçeklik Eğlence" Merkezi

Haberin tarihi: 28.04.2022 16:04:15

VR House Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

“VR HOUSE” Türkiye’de aktif olarak faaliyet gösteren ilk “Sanal gerçeklik Eğlence” Merkezidir.

VR House Franchise Bayilik2016 yılında İstanbul’un Beşiktaş semtinde 4 adet set ile faaliyete başlamış, güncel olarak da 15 set ile serüvenine devam etmektedir. Bu sistem; üst düzey Sanal Gerçeklik gözlüklerini en teknolojik oyunlar ile birleştirip kişileri bambaşka bir alemde birbirleri ile etkileşimde bulunmalarını ve oyun oynamalarını sağlamaktadır. 

Oyunlarımız Saatlik Seanslar halinde oynanmaktadır. Kadın, Erkek, Çocuk, Yetişkin her Kesim için oldukça rağbet gören bu etkinliktir. Özellikle “Metaverse” güncellemeleri ile oldukça büyük yatırımcıların dikkatini çekmiş olan Sanal Gerçeklik, hergün yeni bir oyun ve uygulama ile popülerliğini sürdürmektedir. Günümüze kadar Anadolu’nun çeşitli yerlerinde 5 adet VR cafe kurulumu danışmanlığı vermiş aralarında THY gibi ünlü şirketlerin olduğu onlarca da özel firmaya dışardan satış/destek vermiş bulunmaktayız.  

VR HOUSE Franchise Bayilik“VR HOUSE” olarak konseptimizi deneyimimizi ve başarımızı artık diğer girişimcilerle de paylaşmak istiyoruz. Ortalama 12-18 Ay gibi Kısa sürede yatırımı geri dönüştürme fırsatı ve eğlenceli bir kazanç elde etmek isteyen girişimcilere bu fırsatı sunuyoruz. Gelirinizden pay alma sistemi ile değil, anahtar teslim kurulumla sizi gelir paylaşımsız bir modelde işletmenizi özgür bırakıyoruz.

Franchise modeli ilk etapta 4’lü, 6’lı yada 8’li sistemler üzerinden vermeyi planlamaktayız. İşyerinizin ilk kiralama aşamasından başlayarak, sizlere önce bir iş planı sunuyoruz ardından projeye dayalı çizim ve hesaplamalar yapıldıktan sonra gerekli elektronik ürünlerin  satışını yapıyor sonrasında ise nakliye kurulum montaj ve eğitim kısmında en başından sonuna kadar sizlere destek sağlıyoruz. Sonra kiraladığınız yada sahibi olduğunuz elektronik cihazların kurulumu için gerekli alt yapı hizmetlerini sizlerle paylaşıyoruz. Sizler orayı bizim tavsiyelerimizle ve kendi konseptinize göre hazır ettiğinizde ise; 3-5 gün içerisinde elektronik kurulumları tamamlayıp işletme sahibine ve işletme çalışanlarına sistemin ve oyunların A’dan Z’ye eğitimlerini veriyoruz. Test aşaması bittikten sonra sizler işyerinizin açılışını yapıyor müşterilerinizi ağırlamaya başlıyorsunuz. Sonrasında ise sizlere 1 yıllık ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyoruz. 

VR House Franchise BayilikSatışını yaptığımız elektronik cihazların 2 yıl garantileri mevcuttur. Franchise modelimizde Gelir Paylaşımı Yoktur. Yani cironuzu bizimle paylaşmayacaksınız. Yatırımınızın geri dönüşünü çok kısa bir sürede alacaksınız. Sarf ürünlerinizi ve dekorasyon hizmetleri bizden almak zorunda değilsiniz. Dolayısıyla bağımsızsınız. Eğer işten ayrılmak ya da bırakmak isterseniz, sahip olduğunuz elektronik ürünlerin 2. El Değeri oldukça fazla olduğundan en karlı şekilde ayrılabilirsiniz. 

Hergün yeni bir kazanma modeli ortaya çıkan bu yepyeni sektörde blockchain, metaverse gibi kavramlarda içli dışlı olacaksınız ve ilk kazanan siz olacaksınız !

VR House Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...