Yenilikçi Moda Markası Batik, Güçlü Büyümesini Sürdürüyor

Haberin tarihi: 28.03.2024 23:03:19

BATİK Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Batik franchise bayilik başvur

1980 yılında kurulan Türkiye'nin önde gelen hazır giyim markalarından biri olan Batik, sürdürülebilir üretim anlayışıyla uluslararası alanda tanınan bir marka haline geldi. Yenilikçi vizyonu ve geniş mağaza ağıyla Batik, hem yerel hem de global pazarda güçlü bir konuma sahip.

Batik FranchiseTürkiye'nin önde gelen hazır giyim markalarından biri olan Batik, 1980 yılında kuruluşundan bu yana süregelen başarılı yolculuğuna güçlü adımlarla devam ediyor. Sürdürülebilir üretim anlayışıyla sektöre adım atan ve kısa sürede uluslararası alanda tanınan bir marka haline gelen Batik, bugün itibariyle Türk hazır giyim sektörünün en prestijli markalarından biri olarak varlığını sürdürmektedir.

1994 yılında ilk perakende mağazasını açarak büyüme ivmesini artıran Batik, 2000-2019 yılları arasında yurt içi ve yurt dışı pazarda güçlü bir konum elde etmiş ve geniş bir müşteri kitlesine ulaşmıştır. Yenilikçi ve dinamik bakış açısıyla hareket eden yeni sahipleriyle birlikte 2022 yılında marka, genç ve modern bir vizyonla güçlenerek yerel ve global pazarda aranan bir kadın giyim markası olma hedefini gerçekleştirmiştir.

Batik yeni kurumsal kimliğiyle dünya trendlerini yakından takip eden, yenilikçi ve özgün koleksiyonlarıyla adından sıkça söz ettiren bir marka haline gelmiştir. Güçlü ve sevilen marka, her zaman üst kalitede hizmet sunma misyonunu sürdürerek, müşterilerine ulaşmaya devam etmektedir.

Batik Franchise BayilikBatik, Türkiye genelinde ve yurtdışında 60'tan fazla mağazasıyla ve online satış platformuyla müşterilerine ulaşmaktadır. Yenilikçi tasarımları ve kaliteli ürünleriyle müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Batik, gelecekte de moda dünyasında öncü rolünü sürdürmeyi hedeflemektedir.

Batik, Be My Franchise Gıda Dışı Bayilik/Franchise Fuarı'nda!
Batik firması 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Be My Franchise Gıda Dışı Bayilik/Franchise Fuarı'nda yer alacak. Fuar, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek ve Batik, bu önemli etkinlikte yeni franchise adayları ve iş ortaklarıyla buluşacak. Batik, fuar boyunca kendi büyüme stratejisini güçlendirmeye ve daha geniş kitlelere ulaşmaya odaklanacak.

BATİK Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Batik franchise bayilik başvur