Toplam Yatırım Bütçesi
Toplam Yatırım Bütçesi

5.000.000 ₺

İsim Hakkı Bedeli
İsim Hakkı Bedeli

--

Kar Marjı
Kar Marjı

%30 (Net)

m² Kurulum Maliyeti
m² Kurulum Maliyeti

--

Toplam Franchise Adedi
Toplam Franchise Adedi

2

Yatırımın Geri Dönüş Süresi
Yatırımın Geri Dönüş Süresi

--

Agahoğlu Ev Baklavacısı ve Mantı Evi Hakkında

AGAHOĞLU EV BAKLAVACISI VE MANTI EVİ, 2018 yılında Van’ın en elit ve nezih semtinde, otantik bir mekânda tamamen geleneksel tarifler ve anne öğretileri üzerine kurulmuş profesyonel bir hizmetle değerli misafirlerini ağırlamaktadır. Bu kaliteli ve lezzetli ürünlerimizin temelleri sağlam bir şekilde atılmış, hızlı bir şekilde yükselmektedir. Kaliteden ve lezzetten ödün vermeyen, geleneksel ve tadı damakta kalan ürünlerimizle daha çok misafir ağırlamak ve daha çok kişiye ulaşmak için AGAHOĞLU markamızı ileriye taşımak istemekteyiz.

2024 yılı hedefimiz İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa olmak üzere 5 önemli lokasyonda vitrin şubeyle AGAHOĞLU ağımızı markalaştırıp genişletmek olacaktır. 2028 yılı hedefimiz ise doğal ve geleneksel ev baklavamız ve tepsi mantımızı uluslararası gıda zincirlerine taşıyıp bir Türk markasını sektöre kazandırmaktır. Ürünlerimizin kalitesi ve lezzeti, tamamen el işçiliği ve yöreye ait olan doğal ürünlerin kullanılmasından gelmektedir.

Yüksek kalitede iyi bir kazanç için sınırlı sayıda olan bayilik fırsatından yararlanmak için iletişime geçiniz. Mekân konseptimizi ve ürünlerimizi "agahogluevbaklavacisi" ve “agahogluerenkoy” Instagram adresinden inceleyebilirsiniz.

TEDARİK ZİNCİRİ
Ürünler taze işlenip -4 soğuk depolarına alınarak ürün tazeliği korunmaktadır. Ürünlerin taze olarak saklanabilmesi ve taşınmasında soğuk zincir büyük rol oynamaktadır.

HAZIRLANIŞ VE SUNUM
Vasıf şartı aranmaksızın, pişirme ve ürün sunumları firma chef’inin 15 günlük kısa bir eğitim ve sanal video desteği ile sağlanmaktadır.

PAZARLAMA VE PERSONEL EĞİTİMİ
Ürünlerin lezzetine ve kalitesine yakışacak ve tamamlayacak bir etmen olan personel ve pazarlama desteğimiz de bizzat firma sahibi eşliğinde gerçekleşip sanal video desteğiyle de desteklenmektedir.

SİSTEM VE PROJE DESTEĞİ
Teknolojiye entegre sipariş, muhasebe, kasa sistemleri vs. daha birçok alanda hazır sistemden faydalandırılıp takibi yapılmaktadır.

MEKÂN KONSEPTİMİZ VE MİMARİ DANIŞMANLIK
Mekân iç ve dış dizaynı doğallığı yansıtacak ahşap, taş, toprak ve yeşiliyle bütünleştirilip mimari destekle göz alıcı bir zarafete ve memnuniyete ulaştırılacaktır.

ÜRÜNLER

CEVİZLİ EV BAKLAVASI
Tamamen anne öğretisi geleneksel ev baklavasıdır.

  • Tamamen el açması
  • 80 kat hamuruyla
  • Organik ve yerli ürünler içererek
  • %100 pancar şekeriyle yapılmaktadır.

TEPSİ MANTISI
Tepsi mantımızı özel kılan, etinin görünür olmasıdır. Kullanılan et, yöreye ait yaylada beslenmiş dana etinin en özel kısmından yapılıp karafırın odun ateşinde 12 saat pişen kemik ilik suyu ile soslanmaktadır.

İÇLİ KÖFTE (KİTEL)
Haşlama kitel usulü ve el yapımıdır. Kullanılan et, yöreye ait Norduz Yaylası’nda beslenmiş kuzu etinden yapılıp doğal baharatlarla lezzetlendirilmiştir.

DÜĞÜN ÇORBASI
Kemik ilik suyu ve organik ev yoğurduyla yapılmış, etli şifa deposu çorbadır.

HAŞLAMA ETLİ SU MANTISI
Kullanılan et, yöreye ait yaylada beslenmiş dana etinin en özel kısmından yapılıp üzerine ev yoğurdu ve taze baharatlı tereyağlı sos ile yapılmaktadır.

FISTIKLI EV BAKLAVASI
TEREYAĞLI EV YAPIMI KADAYIF
HASIR KÜNEFE
PEYNİRLİ KÜNEFE
HAMSİKÖY SÜTLAÇ
İNCİR TATLISI
KABAK TATLISI

Agahoğlu Ev Baklavacısı ve Mantı Evi
Kuruluş Yılı: 2018

Merkez Ülkesi: Türkiye
Toplam Şube Adedi: 4
Toplam Franchise Adedi: 2