Bi But Kebap markası oluşturulurken; “esnaf lokantası” kültüründen ilham alarak, önceliğini halk olarak belirlediğimiz bu markada geleneksel tadımlara uygun, konsept bir menü geliştirilmiş ve bu menü tüketim çağına uygun olarak modernize edilmiştir. Böylelikle halkımızı hem geleneksel lezzete kavuşturmak, hem hizmeti doğru bir biçimde aktarabilmek hem de ürün fiyatından memnun olarak “Bi But Kebap”tan ayrılmalarını sağlamak temel amacımız haline gelmiştir.
Öyle ki, bu kültüre sahip bir işletme olarak; isim tercihinde, bir Konya lezzeti olan “tavuk but kebap” yöresel lezzetinden esinlenilmiş; logo tasarlanırken ise geleneksel fırınlarımızdan çıkan ateşin renklerini harman ederek ana figürümüz olan ve “bir” anlamına gelen tavuğumuza aktarmış bulunmaktayız. “Geleneksel fırından”... Umuyoruz ki; geleneklerine ve yöresel lezzetlerine bağlı bu vizyonu sizlere, doğru zamanda doğru şekilde aktarabiliriz.
1. ONLINE BAŞVURU
Web sitesinden yapacağınız başvuru, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek tarafınıza bir bilgilendirme maili ve ön protokol gönderilir. Ön protokolün incelenmesi sonrası ilgili departman randevu için sizinle irtibata geçecektir.
2. ÖN PROTOKOL
Sizi daha yakından tanımak ve ticari yapınızla ilgili ön bilgi sahibi olmak için başvuru sonrası tarafınıza gönderilir.
3. YER İNCELEMESİ
Ön protokol sonrası ilgili departman ve Franchise adayı ile bir görüşme yapılır. Potansiyel restoran ve çevresi incelenir.
4. SÖZLEŞME
Tarafların lokasyon ve şartlar konusunda mutabakat sağlaması sonrası sözleşme imzalanır.
5. RÖVELE ALIMI / PROJE
Sözleşme sonrası en fazla 1 hafta içerisinde mimari ekip rövele alımı için mağazaya gider ve proje çizimi başlar.
6. MALİYET / PROJE SUNUMU
Proje 3D görüntülerinin ve yerleşim planının yer aldığı bir sunum gerçekleştirilir. Sunumda projenin onaylanması sonrası net maliyet çalışması yapılır ve yatırımcıya sunulur.
7. İNŞAAT
Yatırım onayı sonrası ilgili şantiye ekipleri projeye yönlendirilir. Yatırımcının projeyi kendisinin uygulaması söz konusu değildir. Bi But Kebap’ın akredite ettiği müteahhitlik firmaları ile çalışması zorunludur. Bu yöntem hem projeye hız katacak, hem projenin standartlara uygunluğu garanti edecek, hem de yatırımcıya maliyet avantajı sağlayacaktır.
8. EĞİTİM & REKLAM
İnşaat proje planının netleşmesi sonrası, şube müdürü ve personel işe alımları yapılır. Bi But Kebap’ın saha reklam ajansı bölgede incelemelerde bulunarak açılış öncesi reklam çalışmasını hazırlar ve uygulama sürecini yönetir.
9. AÇILIŞ & KONTROL
Açılış öncesi Bi But Kebap kontrolörleri tarafından düzenli ziyaretler yapılarak eksikler giderilir. Bi But Kebap mimari ekibinin onayı sonrası açılış işlemlerine başlanır.
Merkez Ülkesi: | Türkiye |
Toplam Şube Adedi: | 20 |
Toplam Franchise Adedi: | 10 |