Bambolina Franchise Fırsatı - "İlk 5 Bayiye Ücretsiz İsim Hakkı"

Haberin tarihi: 9.01.2024 16:01:53

Bambolina Franchise/bayilik başvuru

Bambolina Franchise başvurmak için tıklayınız...

Bambolina Franchise/bayilik başvuru

Bambolina, Türkiye genelinde yaygınlaşan küçük AVM konseptiyle global markaları tüketicilere sunan bir franchise fırsatı sunuyor. Firmanın 2018'de kurulmasının ardından çocuk giyim sektöründeki geniş ürün yelpazesi ve %80 ila %100 arasında değişen kar marjıyla dikkat çekiyor.

Bambolina Franchise BayilikBambolina, 2018 yılında kurulan bir firma olarak, küçük bir AVM konseptiyle Türkiye genelinde yaygınlaşan global markalarla işbirliği yaparak dikkat çekiyor. Firmanın sahip olduğu distribütörlük ve bayi anlaşmaları aracılığıyla, tüketicilere Gap, Benetton, Panço, U.S. Polo Assn, Pierre Cardin gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerini sunma imkanı sağlanıyor. Özellikle çocuk giyim sektöründe faaliyet gösteren Bambolina, minimal 150 metrekarelik mağazalarda, şehir merkezlerinde ve alışveriş merkezlerinde yer alacak şekilde tasarlanan mağaza konseptiyle fark yaratıyor. Bambolina, Türkiye genelinde yaygınlaşan küçük AVM konseptiyle global markaları tüketicilere sunan bir franchise fırsatı sunuyor.

Bambolina Franchise BayilikFirma, yatırımcılara özel tasarım kıyafetler, ithal markaların gücü ve özgün tasarımlarıyla zenginleşmiş ürün çeşitliliği sunarak dikkat çekiyor. Ayrıca, NebimV3 mağazacılık programını kullanarak mağazaların doğru yönetilmesini sağlayan Bambolina, bayi sahiplerinin bizzat mağazalarda bulunamadığı durumlarda kendi koordinatörlük grubunu devreye alarak mağazaların kontrol altında tutulmasına önem veriyor. Bu kapsamda, kamera sistemleriyle mağazaların güvenliği sağlanarak olası olumsuzlukların önüne geçiliyor.

Bambolina'nın yatırımcılara sunduğu avantajlardan biri de isim hakkı bedelinin ilk 5 bayi için alınmaması. Mağaza kurulum sürecinde de esneklik sunan firma, dekorasyon ve ilk ürün alım maliyetini güncel şartlara göre hesaplayarak bayi adaylarına bilgi veriyor ve ödeme şartlarını birebir görüşmelerle planlıyor. Ürün çeşitlerine göre %80 ila %100 arasında değişen kar marjıyla dikkat çeken Bambolina, Türkiye genelinde hedef bölgelerinde genişleyerek, yatırımcılara çocuk giyim sektöründe güvenilir bir franchise fırsatı sunuyor.

Bambolina Franchise/bayilik başvuru

Bambolina Franchise başvurmak için tıklayınız...

Bambolina Franchise/bayilik başvuru