Shantigo, Karavan Deneyimini Daha Geniş Kitlelere Ulaştırmak İçin Franchise Veriyor

Haberin tarihi: 1.04.2024 12:04:19

Shantigo Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Shantigo franchise bayilik başvur

Shantigo, karavan yaşantısını daha konforlu ve etkileyici hale getirerek yeni ve etkileyici deneyimler sunmayı amaçlayan bir markadır. Artan taleple başa çıkmak ve karavan deneyimini daha geniş kitlelere ulaştırmak için Shantigo, sadece 5 franchise vererek işbirliği yapacak doğru kişilerle faydayı paylaşmayı hedeflemektedir.

Shantigo Karavan Franchise BayilikShantigo, barış, huzur ve sessizliğin sembolü olan "Shanti" kelimesinden esinlenen bir karavan markasıdır. Manevi anlamda içsel ve dışsal dengeyi ifade eden Shantigo, karavan yaşantısını daha konforlu ve etkileyici hale getirmeyi amaçlamaktadır.

Tasarım, performans, dijitalleşme ve sürdürülebilirlik gibi temel değerleri benimseyen Shantigo, karavan sektöründe önemli bir boşluğu dolduruyor ve karavan yaşantısını sadece seyahat değil, aynı zamanda yaşam tarzı haline getiriyor.


Shantigo Karavan Franchise BayilikKüresel pandeminin seyahat alışkanlıklarını değiştirmesiyle birlikte, doğayla iç içe olma arzusu ve esnek seyahat ihtiyacı artmıştır. Bu durum, karavan sektöründe talebin artmasına yol açmış ve Shantigo'nun karavanları daha popüler hale gelmiştir.

Bu artan talebi karşılamak ve daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla, Shantigo Karavan şimdi franchise vermeye hazırdır. Markanın değerini koruyarak, işbirliği yapacağı doğru kişilerle faydayı paylaşmak için bu yıl sadece 5 franchise verilecektir.


Shantigo Karavan Franchise BayilikShantigo franchise,üç farklı franchise planıyla, prestijli, saygın ve sürdürülebilir bir işletme sahibi olmak isteyen girişimcilere hitap eden Shantigo, karavan deneyimini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflemektedir.

Shantigo, Be My Franchise Gıda Dışı Bayilik/Franchise Fuarı'na katılarak, 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek olan kazandıran buluşmada yatırımcılarla buluşacak.

Shantigo Franchise Şartları ve başvurmak için tıklayınız...

Shantigo franchise bayilik başvur